Zavřít reklamu

Na Apple Store v České republice si pravděpodobně ještě nějaký ten rok budeme muset počkat (jestli se vůbec někdy dočkáme) a prozatím se tak můžeme jen radovat z kamenných obchodů Applu, které jsou jen kousek za našimi hranicemi. V současné době je pro všechny obyvatele asi nejbližší Apple Store v Drážďanech, potažmo pro jihočechy ten v Mnichově. Nově nám ale kousek za hranicemi vyroste další jablečný obchod, do kterého budou mít nejblíž fanoušci Applu z Moravy a ze Slovenska. Hádáte správně, novým obchodem Applu se bude pyšnit hlavní město Rakouska, tedy Vídeň.

První zmínky o Apple Storu ve Vídni se objevily už minulý rok v létě, kdy s informacemi jako první přišly rakouské noviny derStandard. Nyní tu však máme potvrzení přímo od Applu, protože jak informoval německý Flo’s Weblog, kalifornský gigant začal dnes na svých stránkách hledat první pracovníky, což se můžete sami přesvědčit přímo zde.

Nový obchod bude k nalezení na Kärntner Straße, což je v blízkosti Stephansplat, tedy náměstí, které je přímo v srdci samotné Vídně a kde najdete i Katedrálu svatého Štěpána, což je jeden z nejvyšších kostelů světa. Práce na třípatrovém Apple Storu začaly už v listopadu minulého roku a sháňka po nových zaměstnancích naznačuje, že obchod otevře své dveře zákazníkům již brzy. Jakmile se o novém obchodu Applu kousek za našimi hranicemi objeví další novinky, budeme vás informovat.

foto: Signa

apple store san francisko fb

Dnes nejčtenější

.