Zavřít reklamu

Herních ovladačů pro iPhone a iPad je na trhu celá řada. Některé jsou poměrně jednoduché a nabízí pouze základní ovládání a vylepšení držení, jiné mohou být velmi propracované a kromě pořádného ovládání nabízí další prvky navíc, jako externí baterii, audio rozbočovač apod. Společnost Gamevice dnes představila svou novou verzi vlastního ovladače, který je určen jak pro iPhone 7/7 Plus, tak pro iPad Mini. Jedná se o oficiálně certifikované příslušenství, které se může chlubit označením Made for iPhone a mělo by výrazně zlepšit vaše herní zážitky na mobilních zařízeních od Applu. 

Novinka má v sobě mimo jiné zabudovaný 3,5mm audio konektor, který vám tak umožní opět připojit klasická sluchátka k vašemu iPhonu 7. Mimo tohoto konektoru je zde také Lightning na nabíjení. Nová generace tohoto ovladače však přináší novinek více. Podle oficiálních informací je celé ovládání kompletně předělané. Jsou použité novější a lepší komponenty.

Analogové páčky mají zlepšený chod a klasická tlačítka mají lepší odezvu proti stisku. Nový model je také lehčí, než ty starší. To je ovšem dané tím, že z něj byla odstraněna externí baterie. Ovladač je tak napájen skrze integrovanou baterii v iPhonu/iPadu, což nemusí být zcela ideální řešení s ohledem na výdrž baterie. Podle oficiálních prohlášení však ovladač nespotřebovává více energie, než klasická sluchátka. Verze pro iPhone 7 a 7 Plus bude k dispozici od 31. prosince za 99 dolarů. iPad varianta by měla dorazit také do konce měsíce za stejnou cenu.

Pro iPhone:

Pro iPad mini:

Pro iPad Air / 9,7″ iPad Pro:

Pro 12,9″ iPad Pro:

Gamevice for iPhone 7 Plus 2

Zdroj: 9to5mac

Dnes nejčtenější

.