Zavřít reklamu

Společně s iOS 10.2.1, watchOS 3.1.1 a tvOS 10.1.1 vydal dnes Apple pro všechny majitele kompatibilních Maců také macOS Sierra 10.12.3. Novou aktualizaci si můžete stáhnout tak, že na svém Macu otevřete aplikaci Mac App Store, kliknete nahoře na záložku Aktualizace, kde už se vám nová verze systému ukáže. Odtud ji stáhnete a následně nainstalujete. Mějte na paměti, že během instalace bude potřeba restart počítače.

macOS Sierra 10.12.3 přináší především jen opravy chyb. V první řadě vylepšuje automatické přepínání grafiky na 15″ MacBooku Pro (2016). Dále pak řeší problémy s grafikou při kódování projektů Adobe Premier Pro na 13″ a 15″ MacBooku Pro s Touch Barem. A nakonec opravuje problém, který bránil prohledávání naskenovaných PDF dokumentů v Náhledu.

Jedinou pozorovatelnou novinkou je upozornění na vyšší spotřebuje displeje, pokud máte nastavený vysoký jas. Toto upozornění se vám nově zobrazí v momentě, kdy nahoře v menu baru (vedle hodin) rozkliknete ikonu baterie. Zde se vám displej ukáže v sekcí aplikací a funkcí s významnou spotřebou energie.

macossierra10.12.3

Dnes nejčtenější

.