Zavřít reklamu

Patříte k milovníkům zimních sportů a máte naplánovanou dovolenou na horách? Ve dnešním článku naleznete několik užitečných aplikací, které na horách můžete využít a naplno si s nimi hory užít. Chystáte se na české hory? Sněhové podmínky na začátku roku vypadají více než slibně a tak se nemusíte bát, že si nezalyžujete. Pokud míříte do zahraničí, tak můžete mnoho aplikací z naší nabídky využít. Přejeme krásnou zimní dovolenou. 

Waze
Už jste jistě natěšení na zimní radovánky a Waze vám může usnadnit cestování na určené místo. Aplikace nabízí komunitu, která je založená na dopravě a navigaci. Pravděpodobně na dovolenou pojedete autem, takže se vám aplikace bude určitě hodit. Přidejte se k řidičům, kteří sdílejí aktuální dopravní a silniční informace v oblasti, ve které se nacházíte. Samozřejmě můžete také aktivně hlásit dopravní nehody, hlídky policie, uzavírky a další situace na silnici. Velmi praktický je seznam radarů, což přivítá skoro každý. Také můžete najít nejlevnější pohonnou látku ve svém okolí. Můžete sbírat body za poskytnuté informace a postupovat po žebříčku řidičů.

[appbox appstore id323229106]

Liftopia
Liftopia je zajímavou aplikací, která vám může pomoci v několika směrech. Aplikace vám zobrazí předpověď počasí, řekne vám, jaké jsou podmínky na lyžování, ale také vám nabídne několik slevových kupónů a díky tomu můžete ušetřit mnoho financí. Liftopia dostává nabídky přímo od lyžařských center, a tak určitě zkontrolujte, zda i váš resort podobnou slevu nenabízí. Aplikace je zdarma a podporuje místa od Severní Ameriky až po Alpy.

[appbox appstore id485587348]

Ski & Snow Report
OnTheSnow je největší celosvětová webová stránka, která přináší sněhové zpravodajství pro více než 2 000 míst. A právě OnTheSnow vám přináší populární aplikaci přímo do vašeho iOS zařízení. Ski & Snow Report vám zobrazí informace o čerstvě napadaném sněhu, přístup k webkamerám, předpověď počasí pro každý resort, fotky od lidí, kteří momentálně lyžují/snowboardují, mapy sjezdovek a mnoho dalších užitečných prvků.

[appbox appstore id300412347]

Find My Friends
Byli jste už někdy s partou na horách? Pokud ano, tak jistě víte, že je velmi lehké ztratit přehled o svých přátelích. Defaultní aplikace Find My Friend vám zobrazí, kde se právě nacházejí vaši blízcí a následně se můžete domluvit, kde se všichni sejdete. Aplikace je k dispozici i pro Apple Watch.

[appbox appstore id466122094]

Ski Tracks
Ski Tracks byla vytvořena speciálně pro zimní sporty. Nahrávejte celý svůj den na svazích – nemusíte mít ani mobilní signál a aplikace zaznamená vaší maximální rychlost, dobu jízdy, nadmořskou výšku a mnoho dalšího. Porovnejte své zážitky z hor se svými přáteli za pomocí Ski Tracks. Aplikace podporuje Apple Watch.

[appbox appstore id365724094]

Horská služba
Nikdy byste neměli zapomenout na bezpečnost – ať už svou nebo vašich blízkých. Horská služba ČR nabízí praktickou aplikaci, která může pomoci v krizových situacích návštěvníkům českých hor. Aplikace mimo jiné dokáže rychle přivolat pomoc a lokalizuje volajícího, dokáže přivolat nejbližší hlídku Horské služby (lokalizace prostřednictvím GPS) nebo poslat Horské službě nouzovou SMSku s vaší polohou. Dalšími užitečnými prvky jsou informace o muzeích, horských střediscích, infocentrech a stanicích Horské služby. Aplikace však nabízí další skvělé funkce – návod, jak poskytnout první pomoc, instrukce, jak předcházet riziku v lavinových oblastech a mnoho dalšího.

[appbox appstore id545267094]

PeakFinder Earth
Hory volají! Velmi zajímavou aplikací je PeakFinder Earth. Aplikace nabízí propracované a příjemné uživatelské rozhraní, které je zároveň velice efektivní. Koncept je jednoduchý – svůj iPhone namíříte na vysoké hory a poté už jen sledujete, jak je aplikace rozpozná a zobrazí vám jejich názvy. Naprosto úžasné je, že aplikace pracuje v offline režimu, a tak se nemusíte obávat, že obdržíte příšerně vysoký účet za telefon. PeakFinder zná více než 250 000 hor.

[appbox appstore id357421934]

iSKI Czech
iSKI Czech pro vás může být zdrojem všech informací, které potřebujete pro perfektní den plný lyžování a snowboardování. Aplikace vám nabízí aktuální data o českých střediscích, o počasí, o sněhu (hloubka, kvalita), otevřených vlecích, svazích a mnoho dalšího. iSKI Czech, jak z názvu aplikace vyplývá, se zaměřuje na Českou republiku. Existují samozřejmě i další verze stejné aplikace, takže pokud zamíříte do Rakouska, tak si můžete stáhnout aplikaci zde nebo pokud preferujete Švýcarsko, tak appku najdete tady.

[appbox appstore id410027850]

Edge Ski
Edge Ski je vaším zimním sportovním společníkem, který sleduje a analyzuje váš výkon (max. rychlost, průměrnou rychlost, celkovou vzdálenost, vertikální sestup, max. nadmořská výška + grafy a dráhu na digitální mapě). Své statistiky můžete porovnávat se svými přáteli. Super věcí je, že aplikace nabízí plně funkční offline režim.

[appbox appstore id741771972]

iPhone 20 winter skiing

Dnes nejčtenější

.