Zavřít reklamu

Stalo se vám někdy, že jste něco vymazali a po několika dnech jste se to marně snažili vrátit zpět? Ať už šlo o konverzace, fotky, poznámky a mnoho dalších souborů – byly nenávratně pryč. Zálohu jste neměli, nebo jste nechtěli přijít o aktuální data a neměli jste čas zdlouhavě dělat novou zálohu a pak obnovovat a obnovovat. Ztráta dat je zkrátka složitá situace, se kterou si ale díky programu iMyFone D-Back od společnosti iMyFone dokážete elegantně poradit.

Program iMyFone D-Back je jednoduchý a intuitivní program umožňující obnovení všech možných dat třemi způsoby. Hlavní výhodou oproti obnovování zálohy z iTunes do zařízení je ta, že si můžete vybrat, z čeho chcete obnovovat. Hlavně si však vyberete, které soubory potřebujete a nemusíte tak obnovovat vše.

Obnovení dat a oprava iOS zařízení

Společně s obnovením dat umí iMyFone D-Back i opravit vaše zařízení, když se například dostane do bootloopu a jediné, co na obrazovce vidíte, je Apple logo. Program se totiž umí i přesto dostat do zařízení, data obnovit a zařízení jediným stisknutím tlačítka opravit. Společnost garantuje, že během procesu neztratíte žádné data.

Obnovit můžete například smazané konverzace, historii hovorů, kontakty, fotky a dokonce i data z aplikací třetích stran, jako je třeba WhatsApp, Skype, Kik, atd. Kompletní postup, jak obnovit zprávy z iCloud či iTunes zálohy nebo z iPhonu, který vůbec není zálohovaný, naleznete zde. Navíc má program chytrou vychytávku Smart Recovery Mode, který vás celým procesem provede a zjistí, jak jste data ztratili.

Obnovení dat z iTunes a iCloud zálohy

Co byste dělali, kdybyste si udělali zálohu, data z telefonu smazali a poté si uvědomili, že potřebujete dostat třeba fotky zpět? Jednou z možností by bylo zálohu nahrát zpět do telefonu – to ale chvilku trvá a hlavně musíte obnovit své zařízení. Jednodušší cestou je si pomocí iMyFone D-Back proskenovat zálohu a obnovit jen ty data, která potřebujete.

Pokud si nejste jisti, zda se v dané záloze nachází to, co potřebujete, můžete si pomocí programu extrahovat do počítače iCloud zálohu vašeho zařízení. Tu si pak můžete projít a najít právě ty soubory, které potřebujete. K přístupu k iCloud záloze však musíte na svém účtu dočasně deaktivovat dvoufázové ověření.

Jak iMyFone D-Back získat

Program je dostupný na macOS i Windows a můžete jej získat zde pro macOS a zde pro Windows. Samotný program stojí 69.95$, avšak iMyFone si nyní připravil speciální nabídku, díky které můžete ušetřit 40$ a získat tak iMyFone D-Back za 29.95$. Zvýhodněné nabídky můžete nalézt pro WindowsmacOS.

imyfone-d-back-fb
imyfone-d-back

Dnes nejčtenější

.