Zavřít reklamu

Každá nová verze operačního systému, které vydává Apple v porovnání s ostatními výrobci velmi často, opravuje chyby a nedokonalosti. S opravenými chybami v iOS avšak obvykle přijdou i nové. Některé z nich pak mohou být natolik škodlivé, že je společnost opraví hned v další aktualizaci a některé neškodné, s jejichž opravou si Apple dá na čas. Jedny z takových neškodných bugů už v minulosti našel vícekrát uživatel heyeased ze sociální sítě Twitter.

Právě on pomocí nestandardních tapet dokázal na iPhonu upravit vzhled domovské obrazovky. Změnou tapety dokázal docílit zakulacení ikon složek, změny jejich barvy a dokonce i odstranění pozadí spodního docku s ikonami. Tento týden vydal heyeased na své webové stránce 645 nových tapet. Všechny z nich by měly fungovat na nejnovější verzi operačního systému iOS 10.2. Je zde ale malý háček.

Apple v nové aktualizaci přinesl kromě novinek u určitých zařízení nějaké změny, díky kterým nebudou fungovat tapety na všech modelech iPhonu. Například oblíbený wallpaper, který vytvořil kompletně černé pozadí s černými ikonami složek, funguje pouze na modelech se 4″ displejem. Je zde ale alternativa v podobě bílého pozadí, která by měla fungovat na všech modelech.

Všechny nové i starší tapety najdete na této stránce. Kromě výše zmíněných najdete na stránce například tapety s gradientem, magic pastel a několik nových, které rovněž skryjí dock a pozadí ikon složek.

pruhledny-dock-trik-ios-10-2-fb

Dnes nejčtenější

.