Zavřít reklamu

Už od představení zcela bezdrátových sluchátek AirPods se diskutovalo, kolik tak bude potřeba zaplatit v případě, když ztratíme nebo rozbijeme jedno sluchátko. Dnes ráno jsme vás informovali o tom, kolik bude stát pozáruční výměna baterie v každém sluchátku. Krátce poté, co článek vyšel, ale Apple stránky aktualizoval a přidal hned několik zajímavých informací. Mimo jiné i to, kolik právě bude stát náhradní sluchátko nebo nabíjecí obal, přes který se AirPods dobíjejí nebo se v něm přepravují.

Vypadá to, že Apple pro AirPods nenabízí svou rozšířenou záruku AppleCare +, což nás ale zase až tak štvát nemusí, protože u nás tato služba prozatím dostupná není. Pokud ale AirPods budou potřebovat během roku od zakoupení servis, oprava bude provedena zdarma.

airpods-info

Poté co jednoleté záruka Applu skončí, budou si servisy za jakékoli opravy účtovat $69. Za výměnu baterie, které poklesla kapacita, $49. Pokud ztratíte nebo zničíte jedno sluchátko ze sady, budete si moci pořídit nové za $69 (což je v přepočtu přibližně 1800 Kč), a to nehledě na to, jestli jsou AirPods stále v záruce nebo ne. Tento ceník je ale platný pro USA a v ostatních zemích se může lišit.

U nás, stejně jako v celé Evropské unii, pochopitelně platí dvouletá záruka, během které vám servisy sluchátka bezplatně opraví. Zda-li bude možné kupovat jednotlivá sluchátka a nabíjecí kryty i v České republice a na Slovensku, je prozatím nejasné. Doufejme však, že ano.

apple-airpods-fb

Dnes nejčtenější

.