Zavřít reklamu

V tomto článku vám pravidelně přinášíme výčet několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Store a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma nebo za výhodnou cenu. Naším cílem je vybrat ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Mějte prosím na paměti, že se může kdykoliv stát, že aplikace opět sklouzne ke své původní ceně. Bohužel tuto skutečnost neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace.  Ke stáhnutí aplikace můžete také použít QR kód. Mezi screenshoty můžete skrolovat do stran. Pokud se vám náhled nezobrazuje správně, aktualizujte stránku.

MyBrushes
MyBrushes je unikátní kreslící aplikací, která vám pomůže vytvořit ty nejlepší kresby. Díky této aplikaci se můžete naprosto soustředit na kreslení a můžete lehce zapomenout na všechny běžné starosti. MyBrushes vám nabízí možnost vytvářet neomezený počet vrstev, šanci bleskurychle nahrávat a poté přehrávat vaše kreslení a mnoho dalšího. Aplikace podporuje velké množství různých formátů.

[appbox appstore id676028900 oldprice=“19,99€“]

Orion Markup
Orion Markup vám umožní otevřít obrázky (včetně screenshotů) a přidávat na ně všechny poznámeky, vysvětliveky apod. (textové i grafické prvky apod.). Své výtvory můžete ukládat do PDF, JPEG a PNG formátů a snadno sdílet. S Orion Markup se pracuje rychle, efektivně a jednoduše.

[appbox appstore id1014671845 oldprice=“19,99€“]

Video Player vGuruSoft
vGuruSoft Video Player je osobitý multimediální přehrávač, který podporuje více než 200 multimediálních formátů (např. MTS, MKV, VOB, MP4, AVI, MP3, 4K, SRT, ASS). Plynule přehrává HD, Ultra HD a 4K videa. Můžete také poslouchat hudbu (MP3, M4A, AC3, AAC, WMA, OGG, APE, MKA, AU, AIFF a mnoho dalších). Aplikace si automaticky zapamatuje, kde jste skončili a můžete zde znovu začít.

[appbox appstore id1132551837 oldprice=“4,99€“]

RAGE®
RAGE®: Campaign Edition je zajímavá hra, která je zasazená do nepříliš vzdálené budoucnosti, kdy na Zem dopadly asteroidy a pěkně ji zpustošily. Vstupte do této rozlehlé pustiny a zkuste bojovat proti gangům banditů, mutantům a Úřadu, což je tyranský vládní režim, který má na vás má dopadeno. Zvládnete to?

Recenze uživatelů:
,,Jedna z nejlepších her co jsem kdy hrál. Pro všechny kdo mají radi pořádné pařby – doporučuji :)”

[appbox appstore id468808410 oldprice=“19,99€“]

Slevy her pro Mac na Steamu:

Cities: Skylines
[appbox steam simple 255710 oldprice=“27,99€“]

Grim Legends 2: Song of the Dark Swan
[appbox steam simple 279800 oldprice=“7,99€“]

Memoria
[appbox steam simple 243200 oldprice=“17,99€“]

Madrobot X
[appbox steam simple 513610 oldprice=“0,99€“]

apps macbook_2015_lifestyle_48_thumb

Dnes nejčtenější

.