Zavřít reklamu

Nebaví vás každý den číst novinky z několika zdrojů a hledat mezi nimi takové články, které vás zajímají? Mobilní aplikace Tapito od společnosti Tapmedia umožňuje svým uživatelům číst všechny druhy novinek a zpráv pohodlně na jednom místě. Aplikace obsahuje aktuální obsah z více než 800 zpravodajských serverů českého internetu roztříděný do 80 kategorií.

Mezi nimi najdete vše od zpráv, bulváru, novinek ze sportu, automobilů až třeba po biatlon. Během používání se navíc aplikace od svého uživatele učí a postupně nabízí sama více relativní obsah. Vy tak díky tomu vždy dostanete obsah na míru ušitý pro vás.

Ihned po zapnutí vás aplikace sama na několika obrazovkách stručně seznámí s tím, co umí a jak ji můžete využívat. Po přihlášení se pak dostanete na hlavní obrazovku s příspěvky od vybraných zdrojů. Ty můžete jednoduchým kliknutím odebírat a přidávat nové. V postranním vysunovacím menu pak můžete přepínat mezi kategoriemi, které se na hlavní obrazovce právě zobrazují.

[appbox appstore https://itunes.apple.com/cz/app/tapito-zpravy-ktere-chcete/id1151545332?mt=8]

Úplně vespod se pak nachází menu s tlačítky pro přepnutí do režimu čtení, zobrazení zdrojů, uložených článků, výběru regionů a zobrazení vašeho profilu. Obrazovka Čtení je hlavní obrazovka, kde se nachází vybrané články, které odpovídají vašemu nastavení zdrojů a kategorií, které vás zajímají. Jednotlivé články jsou pak na obrazovce zobrazeny pomocí náhledového obrázku, nadpisu a části textu.

Jako druhá ikonka v dolním menu se nachází Zdroje. Ty jsou naprosto zásadní pro celé fungování aplikace a uživatel si 22 témat a 80 kategorií u každé z nich vybere zdroje, od kterých si chce nechat zobrazovat obsah. Kromě hlavních zpravodajských zdrojů si pak může uživatel i manuálně přidat jako zdroj článků jakoukoliv webovou stránku obsahující RSS.

Po nastavení zdrojů se může uživatel pohodlně přesunout zpět na obrazovku Čtení. Každý článek se pak zobrazí v podstatě jako webová stránka s tlačítkem, které vám přímo v aplikaci načte celý článek. Celé prostředí aplikace Tapito je intuitivní a po grafické stránce i líbivě zpracované. Aplikace je dostupná na App Store, Google Play a má i svou webovou verzi. Ke stažení je zdarma a neobsahuje žádné poplatky.

media_ios_2

Dnes nejčtenější

.