Zavřít reklamu

Nové MacBooky Pro tu jsou s námi teprve několik dní. Modely s Touch Barem ještě žádný uživatel nemá, k dispozici jsou pouze „nástupci MacBooku Air“ ve formě levnějšího MacBooku Pro. To ovšem neznamená, že se nemůžeme podívat do budoucnosti a pokusit se něco vyvěštit. Mnoho lidí je z nově představených produktů poněkud zklamaných a budou tak čekat, s čím Apple příjde za rok. Své k tomu nyní řekl věhlasný analytik Ming-Chi Kuo ze společnosti KGI Securities. Jeho predikce většinou vychází a tentokrát by mohl udělat mnoha lidem radost.

Nové MacBooky se ještě ani neohřály na trhu a už tu máme první informace o jejich nástupcích. Analytik Ming-Chi Kuo sepsal zprávu, ve které vyjadřuje své pocity a předpoklady o tom, jak to bude s notebooky od Applu dál. Jeho předpoklady jsou věru optimistické a mohly by velice potěšit současné kritiky aktuální řady, jelikož řeší většinu problémů, které uživatelé na současných modelech vidí.

Nové Macy příjdou v druhé polovině příštího roku. Na této zprávě není pravděpodobně nic zvláštního a očekával to tak víceméně každý. Podle Kua se ovšem všechny modely dočkají zlevnění. A to jak současná generace, tak i ta nadcházející, která bude vlastně nová. Výchozí cena bude nižší, než je u nynějších modelů. Apple to tak dělal vždy. Jakmile dorazí nová generace, která přináší vělký redesign, její cena je vyšší a v následujícím roce pak klesá.

Další zajímavou informací je, že se uživatelé konečně dočkají až 32GB RAM. Zda-li to tak bude ovšem nezáleží jen na Applu, ale také na Intelu. Pokud Intel stihne do této doby vydat nové procesory architektury Cannon Lake, 32GB bude reálnou možností. V současné době se to ovšem jeví jako poněkud nepravděpodobné. Kaby Lake (což je předchůdce Cannon Lake) dovrší svůj přístup na trh až v prvním kvartálu příštího roku. Nástupce pravděpodobně tak rychle nepříjde, to by byl Intel sám proti sobě.

macbook-pro-2016-unboxing-8

Zdroj: Macrumors

Dnes nejčtenější

.