Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Photo Sharing Pro
Photo Sharing Pro vám umožní převést fotografie a videa mezi vaším iPhonem, iPadem, Macem nebo počítačem prostřednictvím lokální WiFi sítě. Aplikace také podporuje posílání a přijímání fotek a videí do/z populárních cloudových služeb, přenosných disků a NAS.

[appbox appstore id1119221918 oldprice=“1,99€“]

DayRate
DayRate je přehlednou a jednoduchou aplikací, která obsahuje směnné kurzy pro více než 160 měn a nabízí přednastavenou kalkulačku. Aplikace je k dispozici pro Apple Watch.

[appbox appstore id1008533109 oldprice=“0,99€“]

Ruler
Ruler je užitečným nástrojem, který se může hodit opravdu každému. Jedná se o naprosto jednoduché virtuální pravítko, které je pět metrů/17 stop dlouhé. Aplikace podporuje i Apple Watch.

[appbox appstore id1082255420 oldprice=“0,99€“]

Cut Me Out
Cut Me Out vám nabízí možnost vyříznout jakoukoliv část vašeho snímku a vložit tuto část do vybraného pozadí. Stačí jednoduše vymazat pozadí, přidat vtipné samolepky (aplikace nabízí více než 100 nálepek), napsat text, aplikovat různé efekty, vytvořit krásné koláže a sdílet na Instagramu, Facebooku apod.

[appbox appstore id597526128 oldprice=“2,99€“]

Color Accent
Color Accent je výbornou aplikací na okamžitou editaci vašich snímků. Vybrat si můžete neomezený počet odstínů barev, se kterými se můžete vyřádit na svých fotkách. Pohrajte si s barvami vašich snímků a sdílejte své výtvory na sociálních sítích.

[appbox appstore id453170202 oldprice=“0,99€“]

DayCost
DayCost je ideální aplikací pro všechny, kteří by měli rádi přehled o svých výdajích a příjmech. DayCost má svůj widget, takže budete mít přístup ke svému účtu i v momentě, kdy bude váš iPhone uzamčen. Samozřejmostí je také zabezpečení za pomocí hesla, takže se k vašim záznamům dostanete pouze vy nebo osoby, kterým heslo poskytnete. Aplikace je dostupná i pro Apple Watch, podporuje více než 160 měn, obsahuje kalkulačku a umožní vám zálohovat na iCloud či Dropbox.

[appbox appstore id931188326 oldprice=“2,99€“]

Artkive
Už se nemusíte nikdy cítit provinile, když budete vyhazovat umělecké výtvory vaší ratolesti. Proměňte váš Artkive ve vysoce kvalitní knihu plnou všemožných výkresů a obrázků. K jednotlivým výkresům můžete přidávat jméno dítěte, věk, datum vytvoření či název. Každý výtvor můžete sdílet prostřednictvím sociálních sítí či si je můžete rovnou vytisknout.

[appbox appstore id549980508 oldprice=“4,99€“]

Trauma Ted
Jste dostatečně chytří na to, abyste pomohli deprimovanému kocourovi Teddymu? V případě, že dokážete vyřešit čtvrtý až devatenáctý level nebo třetí až jedenáctý, tak jste doopravdy génius. Trauma Ted je zajímavou a návykovou hrou, která vás bude bavit. Trauma Ted trpí těžkou chronickou migrénou. Nyní potřebuje vaší pomoc, aby se mohl dostat ke svým vytouženým lékům proti bolesti. Hra nabízí 80 poutavých hádanek.

[appbox appstore id568892160 oldprice=“0,99€“]

apps 1463498276-iphone-keyboard-apps

Dnes nejčtenější

.