Zavřít reklamu

V tomto článku vám pravidelně přinášíme výčet několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Store a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma nebo za výhodnou cenu. Naším cílem je vybrat ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Mějte prosím na paměti, že se může kdykoliv stát, že aplikace opět sklouzne ke své původní ceně. Bohužel tuto skutečnost neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace.  Ke stáhnutí aplikace můžete také použít QR kód. Mezi screenshoty můžete skrolovat do stran. Pokud se vám náhled nezobrazuje správně, aktualizujte stránku.

Magnet
Pokaždé když potřebujete kopírovat vybraný obsah z jedné aplikace do druhé, porovnat dva soubory vedle sebe či prostě potřebujete dělat více věcí najednou, tak potřebujete uspořádat svá okna na vaší obrazovce. Magnet vám to umožní snadno a rychle. Pokud vás tato aplikace zaujala, tak si můžete pročíst recenzi aplikace zde.

[appbox appstore id441258766 oldprice=“1,99€“]

iFoto Denoise
iFoto DeNoise je skvělou aplikací, která se zaměřuje na minimalizaci zrnitosti a dalších nedostatků vašich fotografií. Aplikace podporuje formáty JPEG, TIFF a RAW. Své upravené fotky můžete sdílet na sociálních sítích.

[appbox appstore id1140041690 oldprice=“12,99€“]

eXtra Voice
EXtra Voice Recorder kombinuje vysoce kvalitní audio nahrávač a správce audio souborů. Tento užitečný nástroj můžete spustit za pomocí stisknutí klávesové zkraty. Můžete ke každé nahrávce přidávat poznámky a fotografie, označit důležité části pro jednodušší orientaci, dále vám rozdělovací funkce umožní rychle rozdělit nahrávku na několik částí a mnoho dalšího. Aplikace podporuje MP3 a M4A (AAC).

[appbox appstore id439517294 oldprice=“4,99€“]

ProEncryptor
ProEncryptor je profesionálním šifrovacím softwarem, který podporuje algoritmus AES128 a AES256. Stačí si vybrat soubor, který potřebujete zašifrovat, přetáhnout jej do okna aplikace a je hotovo.

[appbox appstore id933682582 oldprice=“5,99€“]

Tipard Video Converter
Tipard Video Converter je skvělou videokonvertovací aplikací, který velmi rychle dokáže konvertovat jakékoliv video (4k/1080p HD) či audio (MP4, WMV, AVI, MKV, VOB, MOV, MPG,MPEG, MXF, MTS, M2TS, FLV, MP3, FLAC, OGG, WMA, AAC a další). Svá videa můžete pak přehrát na různých mobilních zařízeních (iPad, iPhone, iPod, Apple TV, Roku, Samsung series, Nexus, Kindle Fire HD, PSP, Xbox 360, PS 3 a další). Můžete také extrahovat a konvertovat (MP3, WMA,M4A, AIFF, AU, CAF, M4B, WAV, AAC, AC3  a mnoha dalších) audio soubory z videí. Aplikace nabízí také základní editační funkce.

[appbox appstore id581463204 oldprice=“24,99€“]

Disk Cleaner Suite
Tato aplikace nabízí top čističe pro všechny majitele Macu. Disk Cleaner Suite vám umožní uvolnit místo na vašem disku a díky tomu poběží Mac rychleji. Proskenuje počítačový odpad, detekuje a vyčistí Mac od virů, dále vyčistí duplikované soubory a mnoho dalšího.

[appbox appstore id1077740987 oldprice=“9,99€“]

Split Lab
Split Lab je profesionální nástroj na rozdělování obrázků. Aplikace dokáže vytvořit kousky z PNG, TIFF a JPG obrázků jakýchkoliv velikostí a rozlišení. Split Lab je pro všechny, kdo potřebují vytvořit vysoce kvalitní rozdělení obrázků.

[appbox appstore id986090353 oldprice=“3,99€“]

Page Booth
Page Booth je snadno použitelným nástrojem na pořizování screenshotů. Umí vytvořit celostránkové obrázky jakékoliv webové stránky a ukládá je do Page Booth knihovny. Všechny tyto obrázky mohou být exportovány do JPEG, PNG či TIFF formátů.

[appbox appstore id983214152 oldprice=“3,99€“]

PDF to Image
AnyMP4 PDF to Image Converter vám pomůže konvertovat PDF soubory na rozličné obrázkové formáty. Obrázkové formáty zahrnují JPEG, PNG, GIF, BMP, TGA, PPM, TIFF a JPEG2000. Aplikace vám také umožní vybrat určitou oblast stránky, kterou chcete konvertovat.

[appbox appstore id686475499 oldprice=“19,99€“]

Copies
Copies je praktickou aplikací, která vám umožní spravovat vaší schránku na kopírovaný text. Vyhledávat můžete za pomocí klíčových slov či využití. Aplikace nabízí notifikace a synchronizaci přes iCloud. Copies je umístěna v menu bar, takže přístup k aplikaci je rychlý a snadný.

[appbox appstore id1114802611 oldprice=“4,99€“]

Grim Legends 2
Pusťte se do nebezpečného pátrání v tajemných zříceninách a magických lesech ve druhém dílu Grim Legends. Zachraňte mladou královnu ze smrtelného nebezpečí a změňte osud celého království. V momentě, kdy záhadná nemoc postihne královnu království Eagle, je okamžitě povolán slavný léčitel, aby královnu vyšetřil. Léčitelovo pátrání brzy vezme náhlý obrat, když malý princ zmizí za záhadných okolností. Královna je obviněna z černé magie a umístěna do vězeňské věže. Zoufalý král však věří, že je jeho žena nevinná a tak poprosí léčitele, aby našel cestu, jak očistit jeho manželku. Dokáže léčitel zachránit královnu a malého prince ze spár černé magie? Osud království je ve vašich rukou.

[appbox appstore id965819598 oldprice=“6,99€“]

Deadly Puzzles
Deadly Puzzles: Toymaker je adventura, která kombinuje prvky psychologického a krimi thrilleru. Poklidné městečko je zděšeno sériovými vraždami. Oběti jsou mladé ženy a vrah je stále na svobodě. Místní média začali používat přezdívku ,,Toymaker“, jelikož vrah na místě činu zanechává bizarní hračky. Vyšetřovatelka se cítí neskutečně beznadějně a vrah jí vždy vyklouzne. Průlom nastane v momentě, kdy jí zabiják zašle videonahrávku. Bude vyšetřovatelka úspěšná pri identifikaci vraha a zabrání tak další vraždě, která se blíží?

[appbox appstore id933171064 oldprice=“6,99€“]

Time Mysteries 2
Cestujte časem a změňte směr své historie. V roce 1830 mladá guvernantka Ester dostala dopis, který navždy změnil její život. Teta ve zprávě píše, že rodiče Ester, které nikdy nepoznala, jí zanechali dědictví – panské sídlo v Londýně. Ester brzy pozná, že tato rezidence je opuštěná a strašidelná. Ester okamžitě začne prozkoumávat sídlo a pomalu začíná objevovat rodinná tajemství. Odhalí, že po mnoho století členové rodiny zkoumali možnost cestování v čase. Ester nalezne podivný objekt, který potvrzuje mimořádné rodinný odkaz. V tomto okamžiku začíná její dobrodružství. Změní směr rodinné historie a vyřeší rodinnou starověkou záhadu?

[appbox appstore id889863316 oldprice=“6,99€“]

Slevy her pro Mac na Steamu:

Prison Run and Gun
[appbox steam simple 436390 oldprice=“1,99€“]

Sheltered
[appbox steam simple 356040 oldprice=“12,99€“]

You Deserve
[appbox steam simple 502240 oldprice=“9,99€“]

Organ Trail: Director’s Cut

[appbox steam simple 233740 oldprice=“4,99€“]

Dead Synchronicity: Tomorrow Comes Today
[appbox steam simple 339190 oldprice=“19,99€“]

apps remote-setup

Dnes nejčtenější

.