Zavřít reklamu

V tomto článku vám pravidelně přinášíme výčet několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Store a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma nebo za výhodnou cenu. Naším cílem je vybrat ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Mějte prosím na paměti, že se může kdykoliv stát, že aplikace opět sklouzne ke své původní ceně. Bohužel tuto skutečnost neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace.  Ke stáhnutí aplikace můžete také použít QR kód. Mezi screenshoty můžete skrolovat do stran. Pokud se vám náhled nezobrazuje správně, aktualizujte stránku.

Smart Translator
Skvělá aplikace, která vám umožní překládat jakýkoliv text do více než 40 světových jazyků. Díky Smart Translator můžete překládat jakýkoliv email či dokument, který můžete obdržet v cizím jazyku. Používání této aplikace je velmi snadné, stačí pouze zvolit cílový jazyk a vložit text, který chcete překládat.

[appbox appstore id547954778 oldprice=“4,99€“]

Adware Doctor
Adware Doctor vám dokáže pomoci, když je váš internetový prohlížeč příliš pomalý, když vás internetový prohlížeč stále někam přesměruje a neustále na vás vyskakují reklamy. Tato aplikace vám odstraní veškerý adware a znovu obnoví váš internetový prohlížeč za pomocí jednoho kliknutí.

[appbox appstore id1068833647 oldprice=“14,99€“]

BackUp Gmail
BackUp Gmail je tou nejjednodušší cestou, jak si zálohovat váš účet na Gmailu a chránit všechna vaše data. Aplikaci si snadno přizpůsobíte svým potřebám. V BackUp Gmail si můžete založit vícero emailových účtů.

[appbox appstore id492622242 oldprice=“9,99€“]

Smart Zipper
Smart Zipper je skvělou aplikací, která se zaměřuje na archivaci a umožní vám zazipovat i odzipovat vybrané soubory. Dále vám umožní ochránit vaše soukromé soubory za pomocí zašifrování AES.

[appbox appstore id524576324 oldprice=“9,99€“]

Clipboard Manager
Clipboard Manager vám nabízí prostou a efektivní možnost, jak spravovat svou historii zkopírovaného textu na vašem Macu. Aplikace nabízí přátelské uživatelské prostředí. Díky této aplikaci bude velmi snadné prohledávat historii zkopírovaného textu, stačí začít psát a hledání začíná.

[appbox appstore id1116697975 oldprice=“5,99€“]

Little Inferno
Little Inferno je neobyčejnou hrou, která je plná překvapení a zázraků. Gratulujeme vám k vašemu zábavnému krbu. Naházejte své hračky do ohně a pohrajte si s nimi, když hoří. I když je venku stále chladněji, tak se nemusíte bát, vy budete v teple. Spalte řvoucí roboty, baterky, ryby, nestabilní nukleární zařízení a malé galaxie. Little Inferno nabízí dobrodružství, které se téměř veškerý čas odehrává před krbem.

[appbox appstore id657811069 oldprice=“9,99€“]

Rome: Total War
Vítejte v Římě a také tak trochu vítejte ve válce. Zahrajte si za jednu ze tří věhlasných římských rodin, jejichž hlad po moci se nezastaví před ničím. Tento svět je světem Hannibala, Julius Caesara, Kleopatry a tisíců dalších. Svět je také plný vojáků, gladiátorů, tyranů, nestvůr a hlupáků. Použijte inovativní bojové taktiky, velte vojenskému tažení a nezapomeňte na ekonomiku, náboženství a na své občany.

[appbox appstore id402470122 oldprice=“24,99€“]

Human Resource Machine
V Human Resource Machine musíte naprogramovat malé administrativní pracovníky, aby dokázali vyřešit různě složité hádanky. Pamatujte, že musíte být dobrým zaměstnavatelem, jelikož stroje přicházejí a chtějí vaši práci. V každém levelu vám váš šéf udělí nějakou práci. Vaším úkolem je za pomocí programování přimět své podřízené, aby práci udělali. Pokud uspějete, tak budete povýšeni. Hra je dostupná i v českém jazyce.

[appbox appstore id1005728312 oldprice=“9,99€“]

Slevy her pro Mac na Steamu:

Westerado: Double Barreled
[appbox steam simple 275200 oldprice=“14,99€“]

The Witcher: Enhanced Edition Director’s Cut
[appbox steam simple 20900 oldprice=“9,99€“]

Call of Duty® 2
[appbox steam simple 2630 oldprice=“19,99€“]

Stellaris
[appbox steam simple 281990 oldprice=“29,99€“]

Skyborn
[appbox steam simple 278460 oldprice=“14,99€“]

apps macbook_air_uhd

Dnes nejčtenější

.