Zavřít reklamu

12,9″ iPad Pro je vskutku ohromujícím zařízení. Tablet velikosti průměrného notebooku, který oplývá funkcemi a je nabitý výkonem. Apple ho prodává jako náhradu za PC a po vás chce, abyste k tomu tak přistupovali také. Zda-li dokáže iPad opravdu nahradit PC nebo ne, to je na delší debatu, dnes se však objevilo nové zajímavé video, na kterém je 12,9″ iPad Pro zachycen ve svém „domácím“ prostředí. Tedy jako nepostradatelný pomocník při práci.

Jedná se o video z produkce Applu, které se zaměřuje na to, jak je jejich velký profesionální tablet využívám při práci, ve společnosti Rapha, která se zabývá výrobou cyklistického oblečení. Ve videu můžeme vidět vedoucího designového oddělení, Alexe Valdmana, který popisuje, jak jeho práce vlastně vypadá, co dělá a čím přesně se zabývá. No a nezapomíná také opomenout, jak moc mu jeho iPad ve všem pomáhá.

„Než jsem začal používat svůj nový iPad, měl jsem mraky poznámkových bloků, které se válely všude možně. Jeden jsem měl v obýváku, druhý v kuchyni, třetí v kanceláři, další v batohu a tak dále. Udržovat poznámky pohromadě byl docela problém. S novým iPadem to nehrozí. Vše mám neustále u sebe.“

Místo klasického zápisníku ovšem tablet využívá na daleko více věcí. Například na počáteční skeče jednotlivých výrobků, kdy místo notebooku používá aplikaci Procreate a sem tam něco od Adobe a Goodnotes. „iPad Pro vám umožní soustředit celý váš život do dlaně vaší ruky“. Na reklamní spot se můžete podívat níže a o vaše názory se můžete podělit v diskuzi :)

ipad-pro-rapha

 

Zdroj: Cultofmac

Dnes nejčtenější

.