Zavřít reklamu

Apple bude tento víkend znovu otvírat svou vlajkovou prodejnu Regent Street Apple Store. Celé prostory prošly kompletní rekonstrukcí a mělo by se tak jednat o to nejlepší, co Apple ve své flotile prodejen nabízí. Vzhledem k tomu, že je jen pár hodin před otevřením, Apple pozval novináře, aby se do nové prodejny přišli podívat. Díky nim tak máme k dispozici obrázky, jak to uvnitř vlastně vypadá. A je nutné podotknout, že opravdu krásně. 

Prodejna byla více jak rok uzavřená díky rozsáhlé rekonstrukci. Designový jazyk prodejny navazuje na nový styl, který společnost ve svých prodejnách používá. Prostory tak vypadají velice podobně, jako další vlajková prodejna na Union Square v San Francisku. Mezi hlavní prvky patří obrovké otevřené prostory, vzdušná atmosféra, spousta vnitřní zeleně, sekvojové stoly a mraky produktů.

Uprostřed celého obchodu se nyní nachází Genius Grove, kde mohou zákazníci získat odpovědi na všechny možné otázky, a pomoc s jakýmkoliv zařízením od Applu. Celý prostor je uzpůsoben tomu, aby dokázal pojmout podstatně více lidí, než klasický Genius Bar. Z venkovního pohledu také zmizela 4 velká loga, místo nich se zde nachází pouze velká bílá vlajka, která dává jasně najevo, o koho jde. Za designem nového Apple Store stojí stejná společnost, která dělala již zmíněný obchod v San Francisku a také nový Campus 2.

Apple regent street apple store FB

Zdroj: Macrumors

Dnes nejčtenější

.