Zavřít reklamu

Jeden z nejznámějších Apple YouTuberů EverythingApplePro, jehož videa a poznatky sdílí i ty vůbec největší zahraniční weby o Applu, se po půl roce opět rozhodl, že mezi sebou porovná všechny iPhony, které kdy Apple představil. Do aktuálního srovnání samozřejmě zahrnul i nejnovější iPhone 7 a 7 Plus a my se tak můžeme podívat, jak moc se smartphone od Applu za těch devět let od první generace posunul.

YouTuber nejprve otestoval rychlost zapnutí telefonu resp. naběhnutí do systému, kdy vyhrál iPhone 7. Dále pak prohanl všechny telefony benchmarkem, protože Apple se nechal na konferenci slyšet, že iPhone 7 je 120krát výkonnější, než první iPhone. V tomto testu samozřejmě opět vyhrál iPhone 7. Poté udělal HTML5 test, ve kterém všechny modely od iPhonu 6 a výše dopadly stejně. A nakonec ještě porovnal rychlost spouštění aplikace fotoaparát na jednotlivých modelech, kde ale nejnovější iPhony 7 nebyly nejrychlejší.

Poté přišlo na řadu měření hlasitosti reproduktorů v decibelech, kdy vyhrál iPhone 7 a 7 Plus, i když YouTuber měřil jen hlavní reproduktor na spodní hraně. Po tomto testu následovalo měření teploty při zátěži na každém modelu a nakonec ještě porovnání rychlosti Touch ID na iPhonu 5s a novějších, kdy překvapivě vyhrál iPhone 6s Plus.

Nakonec v posledním testu se YouTuber vrhnul na tu vůbec nejzajímavější část – porovnání fotografií a videa. Testovaly se fotografie za špatného světla, poté za dobrého světla, kdy zase můžeme vidět, jak si fotoaparát poradí s různými barvami (zde je vidět, jak se u iPhonu 7 zlepšila světelnost), následně na to proběhl ještě test přední FaceTime kamery od iPhonu 4 a úplně nakonec porovnání videa na iPhonu 3GS a novějších, kde je vidět opravdu obrovský rozdíl.

all-iphones-fb

Dnes nejčtenější

.