Zavřít reklamu

Už téměř pravidelně vás na našem serveru informujeme, že si Microsoft dělá srandu z Applu a jeho MacBooku. Microsoft začal nedávno prodávat svůj konvertibilní tablet Surface Pro 4 a snaží se ho propagovat co nejvíce to jde. Marketingové oddělení Microsoftu však vymyslelo poněkud kontroverzí kampaň, kde se snaží zesměšnit Apple, a tím si zajistit popularitu minimálně na všech portálech o Applu, což se mu zatím daří. Na dřívějším videu Microsoftu jsme mohli vidět iPad Pro, MacBook Pro a také operační systém OS X, kde se snaží Microsoft zesměšnit především Siri.

Nejnovější reklama se jmenuje „Get Surface Pro“, kde se snaží muž psát na obrazovku Surface Pro pomocí přiloženého stylusu. Následně muž přejde na druhou stranu stolu, kde můžeme vidět MacBook Air. Muž zkusí to samé jako u Surface Pro, ale zjistí, že MacBook na stylus nijak nereaguje. Na závěru samotného videa můžeme slyšet slogan: „Surface does more. Just like you!“, v překladu to znamená: „Surface dělá více. Stejně jako vy!“.

Micorosft nám svými kontroverzními videi říká, že MacBook je proti Surfacu Pro 4 pomalejší, těžší a větší. Jeho displej není dotykový a zdaleka ne tak jemný. Nemá odepínací klávesnici a a nedá se mu kreslit na obrazovku. Vyznění videa je jasné, nekupujte si MacBooky Air, ale jděte do našeho Surface Pro 4!

https://www.youtube.com/watch?v=xdg7P_kTb-c

surface-reklama-fb

Dnes nejčtenější

.