Zavřít reklamu

Po boku iOS 10 a watchOS 3 vydal Apple dnes také nejnovější operační systém pro Apple TV 4. generace. Po několikaměsíčním testování je tvOS 10 dostupný pro všechny uživatele, kteří si tak mohou užít hned několik novinek. Nový systém samozřejmě i nejnovější Apple TV zrychluje a opravuje některé chyby, kterými trpěla předchozí verze systému, ale tím nejhlavnějším jsou nové funkce.

Jednou z těch největších novinek je možnost aktivovat v nastavení Dark Mode, tedy tmavý režim, který se hodí zejména při zacházení se systémem ve večerních hodinách. Vylepšení se dočkala i Siri, která umí například vyhledat všechny filmy se zvířaty nebo umí prohledávat i YouTube. Změn se dočkala i Apple Music, která se nyní přiblížila verzi na iOS a poté také aplikace Fotky, které se může pochlubit novou funkcí Vzpomínky z iOS 10.

V tvOS 10 je také možné nově nastavit automatické stahování aplikací, které stáhnete na iOS. Opravdu užitečnou novinkou je možnost pomocí tvOS 10 vyvolat speciální klávesnici na iPhonu bez nutnosti stahovat jakoukoli aplikaci a napsat tak pohodlně cokoli jen chcete, aniž byste museli používat ovladač Siri Remote k Apple TV.

Jak aktualizovat na tvOS 10:

Abyste mohli Apple TV 4. generace aktualizovat, stačí v systému přejít do Nastavení –> Systém –> Aktualizace softwaru –> Aktualizovat softwaru. Zde by se vám měla aktualizace objevit. Pokud ano, zvolte Stáhnout a nainstalovat. Pokud máte zapnutou automatickou aktualizaci, tak se vám tvOS 10 nabídne sám.

tvos 10 fb

Dnes nejčtenější

.