Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Runtastic Push Ups
Chcete udělat 100 kliků? Je to vcelku ambiciózní plán, nicméně aplikace Runtastic Push Ups vám na této cestě zcela jistě pomůže. Tato aplikace promění váš iPhone či iPad v osobního trenéra, který vám bude nápomocný při posílení vašich svalů kdykoliv a kdekoliv a nepožaduje žádné cvičební náčiní. Přestaňte snít o pevném těle a začněte pro to něco dělat.

[appbox appstore id570180361 oldprice=“1,99€“]

Budget
Chtěli byste mít přehled o tom kam vaše peníze mizí? Budget vám s tím lehce pomůže, jelikož je perfektní aplikací pro rychlou správu vašich financí. Sami si můžete editovat kategorie a budete tak mít přehled, za co vlastně utrácíte.

[appbox appstore id1038093050 oldprice=“2,99€“]

Smart Merge
S pomocí Smart Merge můžete vyhledat a propojit duplikované kontakty. Aplikace dokáže odstranit kontakty, které nemají žádné jméno či telefonní číslo a zálohuje vám všechny vaše kontakty (Dropbox, Google Drive, email).

[appbox appstore id519076307 oldprice=“2,99€“]

Moment Mix
Moment Mix je výkonnou aplikací, která se zaměřuje na vytváření koláží z vašich fotografií. Aplikace nabízí velké množství editačních nástrojů, které vám pomohou vytvořit unikátní fotokoláž. Můžete využít např. filtry, efekty se světlem, různé obrazce, nastavení jasu, saturace, ostrosti a další praktické funkce. Moment Mix podporuje populární sociální sítě.

[appbox appstore id842599672 oldprice=“0,99€“]

Spher
Uvítali byste aplikaci, která by obsahovala všechny sociální sítě? Výborně, jelikož Spher nabízí např. Instagram, Facebook, Pinterest, Linkedin, Twitter, YouTube a mnoho dalších.

[appbox appstore id1095567001 oldprice=“1,99€“]

Crimson Box
Jste otráveni z podobného vzhledu všech aplikacích, které se zaměřují na plnění úkolů? Vývojář této aplikace to měl velmi podobně a z toho důvodu se rozhodl, že vytvoří mnohem podmanivější uživatelské prostředí. Planeta Země je neustále pod vlnou meteoritů a lidská civilizace byla upozaděna. V této aplikaci mají vaše úkoly podobu meteorů padající z oblohy. Nejlepší na tom je, že v momentě, kdy je úkol dokončen, tak meteor vybuchne v podobě ohňostroje. Na druhou stranu, pokud úkol do daného limitu nesplníte, tak – uvidíte sami, co se stane :-).

[appbox appstore id1069271059 oldprice=“0,99€“]

EverFont PRO
EverFont PRO je šikovným nástrojem pro všechny vývojáře a designéry, kteří si chtějí vyzkoušet všechny možné druhy písma a vybrat pro svou aplikaci to nejlepší. Z aplikace si můžete vybrané písmo nakopírovat například do mailu nebo vyexportovat do PDF.

[appbox appstore id654896837 oldprice=“7,99€“]

YConvert PRO
YConvert je tou nejrychlejší možností, jak konvertovat různé jednotky. YConvert konvertuje stovky různých jednotek v rozličných kategoriích, např. úhly, energie, sílu, délku, tlak, hmotnost, rychlost, teplotu, čas a mnoho dalšího. YConvert je velmi rychlou, přesnou a intuitivní aplikací. YConvert také obsahuje vestavěnou kalkulačku.

[appbox appstore id725299403 oldprice=“2,99€“]

Sizer XL
Sizer XL je velmi užitečnou aplikací, která vám pomůže vybrat tu správnou velikost oblečení v Evropě, USA, UK, Japonsku a Rusku. Vše, co potřebujete vědět je jedna velikost například bot v Evropě a aplikace vám ukáže po jaké velikosti byste se měli např. v Japonsku poohlédnout. Ideální aplikace na dovolenou či nákup online.

[appbox appstore id561689617 oldprice=“2,99€“]

Phoenix Photo Editor
Jak už samotný název napovídá, Phoenix Photo Editor je další z mnoha aplikací na úpravu fotografií. Oproti ostatním nabízí nyní zdarma poměrně pokročilé úpravy díky mnoha nástrojům, filtrům a dalším funkcím. Obrázky a fotografie můžete zmenšovat, ořezávat, přidávat jim text, měnit světlo apod. První verze je pro iPhone, iPad a iPod Touch a druhá verze pouze pro iPad.

[appbox appstore id734696710 oldprice=“0,99€“]

[appbox appstore id798663364 oldprice=“0,99€“]

Paper Keyboard
Jste už unaveni psaním na obrazovku vašeho iPhonu? Zapomeňte na bluetooth, použijte papír. Stačí si vytisknout určitý PDF dokument a využít ho jako klávesnici. Jak? Postavte iPhone na vyznačené místo na papír a kamera fotoaparátu detekuje vaše prsty za pomocí určitého algoritmu. Můžete hrát hry, chatovat s přáteli, posílat emaily – prostě cokoliv.

[appbox appstore id715319520 oldprice=“0,99€“]

LAN Scan HD
S aplikací LAN Scan HD jednoduše a rychle zjistíte, kdo všechno je připojen na vaší domácí WiFi síť nebo na oblíbenou veřejnou WiFi síť. Aplikace obsahuje všechny informace, které potřebujete. Lan Scan HD je určená pro iPad.

[appbox appstore id597952879 oldprice=“3,99€“]

Reminders Widget
Chcete si zkontrolovat všechny připomínky, aniž byste museli odemykat své zařízení? Reminders Widget vám lehce umožní zobrazit své připomínky v notifikačním centru. Samozřejmě uvidíte, jak dlouho potrvá než vám připomínka vyprší, nabízí možnost přepínat mezi skupinami připomínek a mnoho dalšího. V případě, že nemáte paměť jako slon, tak by vám aplikace mohla pomoci.

[appbox appstore id1092737242 oldprice=“1,99€“]

Cardinal Land
Cardinal Land je originální geometrická puzzle hra se vzdělávacím záměrem. Vaším úkolem je spojit barevné kusy odlišných tvarů do zvířecích obrázků. Ale musíte si pospíšit, jelikož pokud chcete získat všechny hvězdy, tak musíte dokončit úkol do 30 sekund. Ze začátku to vypadá opravdu jednoduše, ale s rostoucí úrovní uvidíte sami.. Cardinal Land nabízí sedm kontinentů a více než 80 unikátních levelů s krásnými zvířaty a další levely budou přibývat.

[appbox appstore id1063165813 oldprice=“0,99€“]

Dino Rush
Všechny dívky z vesnice byly uneseny jeskynními násilníky a vy ty chudinky prostě musíte zachránit. Vydejte se na výpravu za ztracenými dívkami a proběhněte skrze džungle a kaňony, které jsou obývány prehistorickými a strašidelnými dinosaury jako např. děsivý tyrannosaurus rex. Vyzbrojte se zbraněmi (boomerang, sekyra a oštěp), vyražte do boje a stíhejte záporáky a různé kreatury.

[appbox appstore id739095040 oldprice=“5,99€“]

Dnes nejčtenější

.