Zavřít reklamu

Máme tu opět začátek měsíce a to znamená jediné. Nové snímky toho, jak pokračuje stavba monumentálního Apple Campus 2. Na nejnovějším videu je vidět, jak celý komplex za srpen povyrostl. Zejména pak hlavní „ring“, který je nyní v podstatě již před dokončením. Společně s hlavní budovou se také mílovými kroky posouvají okolní pracoviště a doprovodné stavby. Dělníci mají co dělat, jelikož mají na dokončení nějaké tři měsíce. Vzhledem k jejich tempu a nasazení to však zcela jistě stihnou. V článku se opět můžete podívat na skvělé 4K video ze stavby.

Největšího posunu zaznamenala hlavní budova, která je již téměř před dokončením. Zbývá osadit pouze několik střešních a bočních panelů a stavba bude, alespoň z venkovní části, kompletní. Instalace solárních panelů by měla být také velice blízko dokončení. Ve videu jsou krátké prostřihy do období před rokem a právě na nich je krásně vidět, jak stavba pokročila. Naši stavební dělníci, by si mohli ze svých amerických kolegů, vzít příklad. Ve videu je také parádně vidět, jak je již téměř hotová instalace skleněných stěn. Skrz ty jak pak vidět hotový interiér.

Další podstatnou částí celé stavby je úprava krajiny a terénu. Je potřeba uklidit a zarovnat tuny zeminy, které se vykopaly ze země během výkopových prací. Dále je potřeba veškerý okolní prostor připravit na masivní výstavbu zeleně, která má kompletně pokrývat celou nebetonovou plochu areálu. R&D budova je také téměř před dokončením, naopak některé doprovodné budovy mají zatím vidět pouze základy. Kompletní detailní záběry si můžete prohlédnout na videu níže.

Apple Campus 2 september

Zdroj: Macrumors

Dnes nejčtenější

.