Zavřít reklamu

iOS 9.3.3 Pangu jailbreak iconPočínaje dnešním dnem už není možné přejít zpět na iOS 9.3.2 a iOS 9.3.3. Apple totiž obě verze přestal podepisovat, což znamená, že uživatelé, kteří si chtějí udělat čistou instalaci systému a stáhnout si například ze stránek ipsw.me jeden ze zmíněný systémů do svého iPhonu, iPadu nebo iPodu touch, mají od dneška smůlu. Pokud nyní uděláte restore přes iTunes, začne se automaticky stahovat iOS 9.3.4, co je momentálně jediný a nejnovější iOS 9, na který lze udělat downgrade z bety iOS 10.

Apple pravidelně přestává podepisovat své starší systémy, ale nyní je důvod jasný. iOS 9.3.2 i iOS 9.3.3 jsou totiž verze, které je možné jailbreaknout, což se Applu pochopitelně nelíbí. Jailbreak využívá nespecifikovanou chybu v systému, díky které je možné jej otevřít a upravovat. Jakmile hackerský tým Pangu jailbreak vydal, Apple si okamžitě chyby všiml a vzápět vydal iOS 9.3.4, který ji opravuje a znemožňuje tak jailbreak.

Známý hacker Todesco ale ukázal, že i přes opravu je možné jailbreak na nový iOS 9.3.4 udělat, více o tom v článku Apple vydal iOS 9.3.4 aby odstranil chybu využívající jailbreak, hacker Todesco ho ale i přesto jailbreaknul. Prozatím ale neexistuje žádná možnost pro běžné uživatele, jak iOS 9.3.4 jailbreaknout.

iOS 9

Dnes nejčtenější

.