Zavřít reklamu

Jackery Jewel iconHledáte nějaké zajímavé příslušenství pro iPhone, které by bylo zároveň užitečné, ale nemůžete nic najít? Společnost Jackery pro vás možná má řešení. Firma totiž představila Lightning kabel kompatibilní s iPhonem, iPadem a iPodem, který je však nečím výjimečný. Jedná se totiž o vůbec první kabel s certifikací přímo od Applu, se zabudovanou baterií. Seznamte se s Jackery Jewel.

Metr dlouhý kabel disponuje baterií o kapacitě 450mAh. Je to opravdu málo, ale na rychle nabití, když potřebujete, aby váš iPhone ještě nějakou tu hodinu vydržel, to rozhodně postačí. Společnost Jackery uvádí, že Jewel dokáže rychle nabít iPhone 6s až o 26% nebo iPhone 6s Plus až o 16%.

Jakery Jerver 2
Jakery Jerver 1

Stejně jako každý jiný kabel, i Jackery Jewel nabídne proud 1A, což je stejně, jako když nabíjíte iPhone ze zásuvky přes originální USB adaptér. Kabel lze samozřejmě použít i pro přenos dat z PC nebo Macu.

Nejlepší na Jackery Jewel asi je, že když přes něj nabíjíte svůj iPhone, nabíjí se i powerbanka na samotném kabelu. Že se baterie na kabelu skutečně nabíjí, zjistíte podle diody, která je na jejím těle hned vedle tlačítka, které slouží po zjištění stavu baterie. Dioda svítí několika barvami (červenou, zelenou nebo modrou) v závislosti na tom, jak moc je powerbanka nabitá.

Bohužel do České republiky je v současnosti trochu těžší si kabel objednat. Jewel je momentálně možné si zakoupit na americkém Amazonu za 19,99 dolar (483 Kč) a brzy se dostane i na kanadský a anglický Amazon. Kabel se během následujících týdnů začne prodávat i na oficiálních stránkách společnosti Jackery, ale ta prozatím také posílá jen do USA. Pokud se vám ale kabel opravdu zalíbil, pak je možné využít různé služby, které vám jej do ČR (případně SR) dostanou nebo si počkat, dokud nezačne Jakery posílat i k nám.

Jackery-Jewel FB

Dnes nejčtenější

.