Zavřít reklamu

Apple Watch 2 koncept iconDruhá generace Apple Watch by měla dorazit po boku iPhonu 7 již za několik týdnů. Prozatím toho ale o Apple Watch 2 moc nevíme. Podle několika zpráv by měla být druhá generace méně závislá na iPhonu, více vodotěsná a tím pádem by tedy měla nabídnout i nové funkce pro plavce. Mluvilo se i o přední FaceTime kameře, ale nezdá se moc pravděpodobné, že by Apple implementoval do tak malého produktu kameru, ovšem možné je vše. Nejnovější zpráva pak mluví o tenčím těle díky nové technologii displeje.

Vše tak naznačuje tomu, že se Apple Watch 2 od první generace zase tak moc lišit nebudou, alespoň co se po designové stránce týká. A vlastně je to i dobře, protože by se mohlo snadno stát, že by uživatelům zakoupené řemínky pro první generaci na Apple Watch 2 neseděly, což by je jistě nepotěšilo, když je některé kousky stály i tisíce korun, tedy pokud sahali po originálech.

Designér Geert van Uffelen, od kterého jsme tu měli nedávno jeden z nejpovedenějších konceptů iPhonu 7, tak přichází s ukázkou, jak by takové Apple Watch 2 měly vypadat. Pravděpodobně si řeknete, že se Apple Watch 2 na videu a obrázcích níže od první generace vůbec neliší a budete mít vlastně i pravdu. Jenže tak to má být, protože chystané hodinky od Applu budou jen výkonnější, barevnější, osobitější, nabídnou s velkou pravděpodobností nové řemínky a hlavně se snad zbaví závislosti na iPhonu, tedy alespoň částečně.

Dnes nejčtenější

.