Zavřít reklamu

cat droneHned na úvod bych rád podotknul, že se Dan styděl tuhle blbost psát a tak požádal mě, abych to vzal za něj. Takže o co vlastně v tomto článku jde? Máte kočku, která je vyšim domácím miláčkem a když umře, většina lidí ji pohřbí na zahradě nebo si ji nechá v případě velmi zvrhlých jedinců vycpat. Existuje však jistý Bart, který je ještě zvrhlejší než ostatní a tak se rozhodl, že když jeho kočičí kamarád má život zasebou, poslouží mu jako dron. Vzal tedy kočku, vycpal ji a vytvořil z ní dron.

Zde by mohl být pohádky konec, všichni by si řekli něco o tom že je Bart idiot a byl by klid. Ovšem Bart je až tak velký idiot, že vzal další mrtvá zvířata a vytvořil z nich drony, ponorky a další podívné věci a vše se svým kolegou natočil na video, na které se nyní v případě zájmu můžete podívat v tomto článku.

Vzhledem k tomu, že po napsání tohoto článku není za idiota jen Bart ale i já, tak bych znovu rád zdůraznil, že me k napsání donutil Dan pod výhružkou, že jestli to nenapíšu dopadnu stejně jako kočka na videu.

Dead cat drone

Dnes nejčtenější

.