Zavřít reklamu

apple store new iconPodle agentury Bloomberg Apple brzy představí značně přepracovanou aplikaci Apple Store, která je od minulého roku dostupná i v České republice. Přes aplikaci Apple Store je možné nakupovat produkty, jako kdybyste byli na oficiálních stránkách Applu. Její nová verze by měla přinést především návrhy na nákup dalších produktů, které by se vám mohly zamlouvat.

Aplikace bude navrhovat další produkty v závislosti na tom, jaké nákupy jste přes aplikaci, respektive přes své Apple ID, již provedli. Bloomberg odkazující se na své zdroje uvádí, že do Apple Store aplikace přibude nová nabídka „For You“ neboli „Pro vás“. Právě tu již známe z Apple Music, kde nám navrhuje alba a skladby, které by se nám mohly líbit na základě toho, co jsme si přidali do knihovny nebo jaké skladby posloucháme. Úplně stejně tak bude fungovat i Apple Store aplikace.

Současná verze aplikace již navrhuje produkty v sekci „Vybrané“, ale jen náhodně a ne na základě toho, co si uživatel koupil. Apple tak o něco více zasáhne do soukromí svých uživatelů (nás), protože bude sledovat, co si zákazníci objednávají a nabízet jim tak na základě toho další věci, které by se jim mohly líbit. Hlavním cílem nové funkce je pravděpodobně to, že Apple chce ukázat uživatelům nové produkty, o kterých by jinak vůbec nevěděli, ale mohly by pro ně být zajímavé.

Apple Store logo FB

*zdroj: Macrumors

 

Dnes nejčtenější

.