Zavřít reklamu

ikona icon256 (2)V tomto článku vám pravidelně přinášíme výčet několika zajímavých OS X aplikací a her z Mac App Store a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma nebo za výhodnou cenu. Naším cílem je vybrat ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Mějte prosím na paměti, že se může kdykoliv stát, že aplikace opět sklouzne ke své původní ceně. Bohužel tuto skutečnost neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace.  Ke stáhnutí aplikace můžete také použít QR kód. Mezi screenshoty můžete skrolovat do stran. Pokud se vám náhled nezobrazuje správně, aktualizujte stránku.

ZipTool
ZipTool je velmi užitečná aplikace pro zipování a odzipování vašich souborů. Výhodou je, že si můžete nastavit rychlost zipování, tudíž i velikost zazipovaného souboru. Aplikace nabízí 31 jazyků, mezi kterými nechybí ani čeština.

[appbox appstore id809688339 oldprice=“1,99€“]

PDF Converter Expert
PDF Converter Expert vám pomůže lehce konvertovat PDF soubory na čtyři běžné dokumentové formáty. Aplikace nabízí konvertování PDF na dokumenty Microsoft Word (.docx), PowerPoint (.pptx), Pages (.pages), obrázky (.jpg) a textové soubory (.txt).

[appbox appstore id562857405 oldprice=“4,99€“]

Copy’em Paste
Copy’em Paste vám rozhodně zjednoduší práci za pomocí kopírování a vkládání. Aplikace si zapamatuje kopírovaný text, obrázky, odkazy, screenshoty, soubory a mnoho dalšího. Aplikace uchová ničím nelimitovaný počet zkopírovaného obsahu a snadno si můžete zkopírovaný obsah vyhledat. Copy’em Paste vám nabízí přístup rovnou z menu bar.  Jedná se o skvělou schránku ke kopírování textu pro váš Mac s mnoha funkcemi.

[appbox appstore id876540291 oldprice=“14,99€“]

Mila’s Currency Converter
Hodila by se vám aplikace, která umí převádět světovou měnu? Mila’s Currency Converter je rychlou, elegantní a spolehlivou aplikací, která vám okamžitě pomůže. Aplikace nabízí 162 světových měn.

[appbox appstore id837727477 oldprice=“9,99€“]

PhotoTangler
PhotoTangler je prostou a zároveň výkonnou aplikací, která promění vaše oblíbené fotografie na překrásné koláže. Stačí importovat snímky, přidat text a PhotoTangler vám se zbytkem pomůže.

[appbox appstore id476111586 oldprice=“2,99€“]

Slevy her pro Mac na Steamu:

Dnes nejčtenější

.