Zavřít reklamu

steve jobs angy iconVčera to bylo přesně devět let od doby, kdy Apple začal prodávat nový a revoluční telefon, který od té doby ovlivnil to, jakým způsobem se trh s telefony vyvíjel dál. Telefon byl představen už v lednu téhož roku na prezentaci, která byla jako obvykle skvěle nalajnovaná. Vypiplaná produkce, přesná choreografie a do minuty přesně naplánovaná režie. Steve Jobs nenechával nic na pochybách. Když se ale stalo, že není po jeho nebo něco nejde podle jeho představ, dokázal to dát jasně najevo.

K výše zmiňovanému výročí se ozvala bývalá marketingová a PR ředitelka Applu, Natalie Kerris, která sdílela krátký videosestřih o tom, jak to vypadalo když se Jobs vytočil na nějaké veřejné události. O Jobsovi se vědělo, že má poměrně horkou hlavu a velmi rychle se dokáže rozčílit, ale to platilo pouze v jeho soukromí nebo ve společnosti dalších zaměstnanců. Na veřejnosti naopak vystupoval klidně, sebejistě a uvolněně. I když se mu to občas také zcela nepodařilo, jak si můžete všimnout ve videu na konci článku.

Video je sestřihem z let 1997 – 2010, ve kterém jsou znázorněny momenty, kdy Jobs není zcela sebejistý a uvolnění. Většinou se jedná o záběry z konferencí či prezentací, kdy je rozmrzelý z toho, že něco nefunguje jak má, nebo ho otravují novináři, kvůli kterým nefunguje na akci Wi-Fi a není tak možné spustit demo.. nebo ho jen iritují blesky fotoaparátů. Připomeňme si tedy během tohoto výročí muže, který změnil svým myšlením život milionům lidí po celém světě. Perfektního a bezchybného Jobse z jeho prezentací zná každý, ale vytočeného a rozmrzelého už tolik ne.

https://youtu.be/1-oIL9cLHDc

Dnes nejčtenější

.