Zavřít reklamu

V tomto článku vám pravidelně přinášíme výčet několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Store a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma nebo za výhodnou cenu. Naším cílem je vybrat ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Mějte prosím na paměti, že se může kdykoliv stát, že aplikace opět sklouzne ke své původní ceně. Bohužel tuto skutečnost neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace.  Ke stáhnutí aplikace můžete také použít QR kód. Mezi screenshoty můžete skrolovat do stran. Pokud se vám náhled nezobrazuje správně, aktualizujte stránku.

3D Converter
Pokud jste milovníkem 3D, tak byste si neměli nechat ujít 3D Video Converter. Aplikace umí rychle a jednoduše konvertovat 2D videa na 3D efekty, 3D videa na běžná 2D videa a mnoho dalšího. S touto aplikací si můžete snadno užít 3D ve 3D brýlích. Aplikace podporuje mnoho formátů videí.

[appbox appstore id665539940 oldprice=”19,99€”]

Super Eraser
Aplikace, která vám umožní odstranit nechtěné předměty z vašich fotografií. Super Eraser rychle a precizně vymaže objekty jako logo, text, vodoznak, akné, různé osoby či cokoliv jiného. Upravte a vylepšete vaše snímky.

[appbox appstore id986260950 oldprice=”14,99€”]

ZipTool
ZipTool je velmi užitečná aplikace pro zipování a odzipování vašich souborů. Výhodou je, že si můžete nastavit rychlost zipování, tudíž i velikost zazipovaného souboru. Aplikace nabízí 31 jazyků, mezi kterými nechybí slovenština ani čeština.

 [appbox appstore id809688339 oldprice=”4,99€”]

WeatherDesk
WeatherDesk je prostou a zároveň krásnou aplikací, která vám ukáže aktuální počasí v lokalitě, kde se právě nacházíte.

[appbox appstore id950613538 oldprice=”0,99€”]

Tweetbot for Twitter
Tweetbot je skvělý Twitter klient, který je výkonný a lehce použitelný. Tweetbot nabízí všechny funkce, které byste předpokládali pro plnohodnotný Twitter klient. Chcete mít přehled o tom, jak jsou populární vaše tweety nebo kolik nových followers máte každý den? Aplikace nabízí přehledné zobrazení vaší statistiky. Tweetbot stojí nyní 4,99€, pouze blbne plug-in.

[appbox appstore id557168941 oldprice=”9,99€”]

HQ Photo
HQ Photo je program, který nabízí inovativní algoritmus, který umožňuje rozšíření vašich fotografií, které budou i po zvětšení velmi ostré. HQ Photo nabízí 20 přednastavených algoritmů i možnost vytvořit si vlastní algoritmus. Aplikace podporuje následující soubory: JPG, PNG, BMP, TIFF, PPM. HQ Photo stojí nyní 9,99€, pouze nefunguje plug-in.

[appbox appstore id450451849 oldprice=”14,99€”]

Batman: Arkham Asylum
Sestupte do jádra duševně chorého zločince – Jokera, který se zmocní kontroly nad Arkham Asylum a spustí svůj ďábelské spiknutí. Chovanci byli osvobozeny a je zcela na Batmanovi, aby vnesl řád do naprostého chaosu. Využijte jeho bojové schopnosti, abyste zmařili jeho kruté plány.

[appbox appstore id469363039 oldprice=”19,99€”]

Human Resource Machine
V Human Resource Machine musíte naprogramovat malé administrativní pracovníky, aby dokázali vyřešit různě složité hádanky. Pamatujte, že musíte být dobrým zaměstnavatelem, jelikož stroje přicházejí a chtějí vaši práci. V každém levelu vám váš šéf udělí nějakou práci. Vaším úkolem je za pomocí programování přimět své podřízené, aby práci udělali. Pokud uspějete, tak budete povýšeni. Hra je dostupná i v českém jazyce.

[appbox appstore id1005728312 oldprice=”9,99€”]

The Lord of the Rings
The Lord of the Rings kombinuje skvělou akci a pohlcující RPG, které můžete hrát buď v režimu jednoho hráče nebo kooperativní multiplayeru přes lokální síť. Sauronovi temné síly jsou na pochodu a jediný, kdo se jim může postavit je malá skupinka hrdinů. Ranger Eradan, elf Adriel a trpaslík Farin se vydali na epické dobrodružství napříč zamrzlými horskými průsmyky, starodávnými lesy a gigantickými citadelami s cílem ochránit Sever před zkázou.

Recenze uživatele
,,Nejprve upozorňuji že nejsem moc příznivcem těchto žánrů. Zakoupil jsem jen v akci. Grafika slušná ale hned na začátku jsem vůbec nevěděl co se po mě chce. Pro někoho kdo má tento stil her rád a pokud je cena v akci tak ano. Jinak spíše určitě nedoporučuji.”

[appbox appstore id611117788 oldprice=”19,99€”]

Borderlands
Hra Borderlands je jedinečným hybridem FPS a RPG s mimořádně ostrým vizuálním stylem. Planeta Pandora je řídce osídlenou pustinou, kde je právní řád přepsán každý den v kouři poslední přestřelky. Civilizace se skládá z malých základen na okraji lidského vlivu, v oblasti zvané pohraničí. Pandořinou zásluhou je mýtický Vault údajně plný fantastického bohatství.

[appbox appstore id411888529 oldprice=”29,99€”]

Rayman® Origins
Dnes vám přinášíme slevu na herní oblíbenou klasiku – Rayman® Origins. Rayman® se vrací v kouzelném dobrodružstvím, které vás navrátí do 2D starých časů. V momentě, kdy začíná invaze děsivých příšer ohrožovat mír a klid, tak se musí Rayman® vrátit a zachránit svůj idylický domov. Určitě budete potřebovat všechny vaše schopnosti a dovednosti, abyste zavedli pořádek.

[appbox appstore id696651502 oldprice=”14,99€”]

Mini Ninjas
Představujeme vám ty nejmenší hrdiny na světě – roztomilé malé ninjy z Japonska. Připojte se k Hirovi a jeho malým ninja kamarádům, kteří potují skrze očarované země, aby svedli souboj se zlým samujarem Warlordem a jeho magickou armádou. Hra nabízí šest ninjových postav, mezi kterými může hráč snadno přepínat. Každý z těchto hrdinů má odlišné schopnosti, dovednosti, zbraně a pohyby.

[appbox appstore id414210971 oldprice=”9,99€”]

Tropico 4
Gratulujeme! Byl jste nyní zvolen prezidentem hrdého karibského národa Tropico. Byly vám předány do rukou otěže, abyste dokázal vymyslet fantastické věci v průběhu vašeho volebního období na slunečném ostrově. Máte však schopnosti a dovednosti seriózního hráče, který bude úspěšný? Je opravdu na čase dostat Tropico z pozice banánové republiky na světovou sílu 21. století. Vytvořte vlastní ráj z Tropica.

[appbox appstore id633493798 oldprice=”19,99€”]

LEGO Harry Potter
Zažijte kouzla a dobrodružství Harryho Pottera a jeho přátel v prvním příběhu ze čtyř. Vrhejte kouzla, vytvářejte lektvary a prozkoumejte fantastický svět v této zábavné akční adventuře, která je určená pro celou rodinu. Připojte se k Harrymu, Ronovi, Hermioně a dalším oblíbeným postavám v Bradavicích a naučte se umění kouzel a prozkoumejte Zapovězený les, Prasinky a další lokace.

[appbox appstore id411279622 oldprice=”19,99€”]

Sonic & SEGA All
Vyberte si jednu z 21 nejslavnějších postav (Sonic, Tails, Dr. Eggman, Amigo a další) ze SEGA a zasoutěžte si  na okruzích inspirovaných ze skvěle vymyšlených herních světů (tropické pláže, centrum Toky a další). Zůstaňte v čele celé kolony za pomocí unikátních schopností a tajných zkratek, které musíte odhalit.

[appbox appstore id530435997 oldprice=”9,99€”]

LEGO Indiana Jones 2
LEGO Indy se vrací ve svém největším dobrodružství! LEGO Indiana Jones 2 kombinuje zábavu a kreativní výstavbu LEGO kostiček. V této hře si můžete zahrát více než 60 postav (např. Marion Ravenwood, Short Round, Mutt, Belloq, Dr Jones Sr. a samozřejmě Indyho), řídit nová a zajímavá vozidla a mnoho dalšího.

Recenze uživatele:
,,Nejlepší LEGO hra. Nahráno XX % hodin bez pádu. V pořádku běží na základním iMacu 21,5” 201″

[appbox appstore id426148818 oldprice=”19,99€”]

Little Inferno
Little Inferno je neobyčejnou hrou, která je plná překvapení a zázraků. Gratulujeme vám k vašemu zábavnému krbu. Naházejte své hračky do ohně a pohrajte si s nimi, když hoří. I když je venku stále chladněji, tak se nemusíte bát, vy budete v teple. Spalte řvoucí roboty, baterky, ryby, nestabilní nukleární zařízení a malé galaxie. Little Inferno nabízí dobrodružství, které se téměř veškerý čas odehrává před krbem.

[appbox appstore id657811069 oldprice=”9,99€”]

The LEGO® Movie Videogame
Emmet Brickowski je průměrný a obyčejný dělník. Tedy byl, jelikož od té doby, co našel záhadný Piece of Resistance a byl omylem identifikovaný jako ,,Výjimečný”, který má zachránit svět z nepříznivého osudu. Spolu se svými novými kamarády Wyldstyle, Batman a princeznou Unikitty, se Emmet pustí do epického pátrání a snaží se svrhnout despotu Lorda Bussiness. Můžete si vybrat z 90 LEGO postav a pustit se do dobrodružství.

[appbox appstore id888374864 oldprice=”19,99€”]

LEGO Batman 2
V momentě, kdy se Joker spojí s Ley Luthor, aby přinesli chaos do města Gotham, tak je jen na Batmanovi, Supermanovi a ostatním z Justice League, aby zhatili jejich násilné plány. Půjdete s nimi do boje?

[appbox appstore id536119435 oldprice=”19,99€”]

Mafia II
Zkuste žít jako Vito Scaletta, což je bezvýznamný gangster s velkou ctižádostivostí a talentem starat se o podnikání. Jak Vito stoupá v řadě mocných zástupců gangsterské rodiny, tak brzy zjistí, že život moudrého muže je okouzlující, ale zároveň neskutečně nebezpečný. V poutavé a stylové akční adventuře musí Vito sám sobě dokázat, že je efektivní vymahač, zručný řidič a spolehlivý nájemný vrah. Mafia II samozřejmě podporuje český jazyk.

[appbox appstore id481672738 oldprice=”29,99€”]

Battlestations
V Battlestations Midway převezmete velení nad svou flotilou a dokonce můžete převzít přímou kontrolu nad jakoukoliv jednotkou. Aplikace nabízí kombinaci akční a strategické hry, ve které jsou taktiky a schopnosti stejnoměrně testovány. K dispozici máte více než 60 legendárních válečných strojů, včetně velkých letadlových lodí, bitevních lodí, torpédoborců, bitevních letadel, bombardérů a dokonce i ponorek. Je zcela na vás, jak se k boji postavíte a zda porazíte japonskou flotilu.

[appbox appstore id437449483 oldprice=”14,99€”]

LEGO Marvel
Létejte, rozbíjejte a vybojujte si cestu skrze vzrušující LEGO dobrodružství jako jedna ze sta klasických Marvelovských postav. Avengers, X-Men, Spider-Man a další hrdinové musejí bok po boku bojovat proti alianci Doctora Dooma. Prozkoumejte svět Marvelu, který je celý postaven z LEGA. V této hře si můžete také vytvořit vlastního superhrdinu a sestavit jeho schopnosti, zbraně či kostýmy.

Recenze uživatele:
,,je to super jen víc lodí by to chtělo. a trochu delší příběh.”

[appbox appstore id768108239 oldprice=”29,99€”]

Rome: Total War
Vítejte v Římě a také tak trochu vítejte ve válce. Zahrajte si za jednu ze tří věhlasných římských rodin, jejichž hlad po moci se nezastaví před ničím. Tento svět je světem Hannibala, Julius Caesara, Kleopatry a tisíců dalších. Svět je také plný vojáků, gladiátorů, tyranů, nestvůr a hlupáků. Použijte inovativní bojové taktiky, velte vojenskému tažení a nezapomeňte na ekonomiku, náboženství a na své občany.

[appbox appstore id402470122 oldprice=”19,99€”]

The Lord of the Rings
Temný Lord Sauron vyhrožuje zničením Middle-earth a pouze Hobbit ho může zastavit. Spolu se svými přáteli musí Frodo Baggins cestovat do Mount Doom a mrštit Sauronovým prstenem do ohnivé propasti a ukončit tak vládnutí Lorda Saurona. Ta nejmenší osoba může změnit směr osudu, i když je vyrobena pouze z LEGA. Staňte se Frodem nebo si zahrajte více než 80 postav a pusťte se do epického dobrodružství.

[appbox appstore id586620092 oldprice=”19,99€”]

LEGO Batman
Arkham Asylum je domovem pro duševně choré zločince – nebo přinejmenším byl, do té doby než utekli. Nyní spolu zločinci spolupracují na páchání trestných činů a na vás je, abyste je definitivně zastavili. Začněte bojovat za spravedlnost buď v roli Batmana nebo Robina.

[appbox appstore id437518148 oldprice=”19,99€”]

F1 2012
Jste fanouškem F1? Projeďte se až na samotný limit vašich možností v této strhující simulaci motorsportu. F1 2012 vám nabízí všechny týmy, jezdce a závodní okruhy. Prověřte své závodní schopnosti a dovednosti. Hra nabízí dvacet závodních okruhů, možnost zvolit si z různých rolí a mnoho dalšího.

[appbox appstore id574386942 oldprice=”19,99€”]

Thief™: Shadow Edition
Začněte krást skrze stíny stejně jako Garrett, což je mistr zlodějů s tajemnými schopnostmi, které z něj dělají nejhledanější muže v opuštěném městě. Dostaňte se do trezorů, vyhněte se všem strážcům a troufejte se na stále odvážnější loupeže.

[appbox appstore id947785746 oldprice=”34,99€”]

Tomb Raider
Byli nebo jste fanoušky herní klasiky Tomb Raider? Dnes vám přinášíme tři zlevněné verze této skvělé hry. Začněte vše prozkoumávat a nenechte se ničím zastavit. Dobrodružná archeoložka Lara Croft se vždy pustí do nějaké odvážné expedice, aby po něčem pátrala. Zkombinujte vaší vychytralost, Lary gymnastické schopnosti, vyhledejte skryté relíkvie (posílení zdraví) a vyřešte epické vícefázové hádanky.

[appbox appstore id502480210 oldprice=”19,99€”]

[appbox appstore id1014924273 oldprice=”9,99€”]

[appbox appstore id625206080 oldprice=”29,99€”]

Batman GOTY
Černý rytíř povstal. Máme tu další díl Batmana. Prozkoumejte město Arkham jako Batman a postupně zdokonalujte své schopnosti, jelikož budete postaveni před ty nejtvrdší a nejzákeřnější soupeře. Bonusem této hry je možnost zahrát si roli Catwoman. Před koupí si určitě pročtěte, jaké systémové požadavky hra má.

[appbox appstore id561687003 oldprice=”19,99€”]

Slevy her pro Mac na Steamu:

Bastion
[appbox steam simple 107100 oldprice=“14,99€“]

Clustertruck
[appbox steam simple 397950 oldprice=“14,99€“]

Total War: SHOGUN 2
[appbox steam simple 201270 oldprice=“29,99€“]

The Long Dark
[appbox steam simple 305620 oldprice=“19,99€“]

Psychonauts
[appbox steam simple 3830 oldprice=“9,99€“]

Dnes nejčtenější

.