Zavřít reklamu

ikona icon256V tomto článku vám pravidelně přinášíme výčet několika zajímavých OS X aplikací a her z Mac App Store a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma nebo za výhodnou cenu. Naším cílem je vybrat ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Mějte prosím na paměti, že se může kdykoliv stát, že aplikace opět sklouzne ke své původní ceně. Bohužel tuto skutečnost neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace.  Ke stáhnutí aplikace můžete také použít QR kód. Mezi screenshoty můžete skrolovat do stran. Pokud se vám náhled nezobrazuje správně, aktualizujte stránku.

Org Chart Designer
Org Chart Designer vám umožní snadno vytvořit profesionálně vypadající grafy a diagramy. Aplikace nabízí intuitivní funkci přetahování, podporuje různé tvary, boxy na text, linie, šipky, obrázky a další. Samozřejmostí je velká nabídka různých druhů písmen a barev. Svou práci můžete exportovat do různých formátů: PDF, JPG, PNG.

[appbox appstore id957020002 oldprice=“29,99€“]

Thermox
Ať už jste kdekoliv, tak Thermox vám zobrazí lokální venkovní teplotu na vašem Macu, takže nikdy už neopustíte domov nepřipraveni. Aplikace vám tedy zobrazí kolik stupňů je venku, klimatické podmínky a pro srovnání také teplotu, která byla předchozí den. Můžete si zvolit ze stupňů Celsia (°C), Fahrenheita (°F) a Kelvina (K).

[appbox appstore id865942517 oldprice=“1,99€“]

Audio Record Pro
Snadno použitelná aplikace zaměřená na nahrávání online hudby, programového audia a audia z mikrofonu. Audio Record nahrává také hovory na Skypu a dalších chatovacích softwarů a umožní vám editovat nahrané audio soubory (zkrácení, rozdělení apod.)

[appbox appstore id985462767 oldprice=“4,99€“]

Mind Vector
Máte v oblibě myšlenkové mapy? Mind Vector vám je přináší na OS X. Aplikace je užitečným nástrojem pro rychlý brainstorming a vizualizaci vašich myšlenek. Zakreslete si své myšlenky a nápady do myšlenkové mapy. Ať už chcete vytvořit obchodní prezentaci, potřebujete se něco naučit, vytvořit cestovní plány nebo vytvořit dietní grafy, tak Mind Vector vám s tím lehce pomůže.

[appbox appstore id937160018 oldprice=“29,99€“]

SocialPanel
Tato aplikace vám přináší úplně nové možnosti v přístupu k vašim oblíbeným sociálním sítím z plochy Macu. SocialPanel zůstává skryt na ploše, aniž by vás vyrušoval v práci, a zobrazí se jen při pohybu myší na pravé straně obrazovky.

[appbox appstore id934169302 oldprice=“2,99€“]

UV – Ultraviolet
Ochraňte sami sebe před riziky, které mohou nastat, když nekontrolujete svůj pobyt na Slunci. UV – Ultraviolet vás může ochránit před UV paprsky, jelikož vám zobrazí úroveň slunečního ultrafialového zaření, které dosáhne na zemský povrch v místě, kde se nacházíte. Aplikace zobrazí hodnoty indexu v rozsahu od nuly a výš – čím vyšší je hodnota, tím větší je potenciál pro poškození kůže a očí.

[appbox appstore id962455416 oldprice=“2,99€“]

Disk Cleaner Suite
Tato aplikace nabízí top čističe pro všechny majitele Macu. Disk Cleaner Suite vám umožní uvolnit místo na vašem disku a díky tomu poběží Mac rychleji. Proskenuje počítačový odpad, detekuje a vyčistí Mac od virů, dále vyčistí duplikované soubory a mnoho dalšího.

[appbox appstore id1077740987 oldprice=“0,99€“]

Slevy her pro Mac na Steamu:

Rocksmith 2014
[appbox steam simple 221680 oldprice=“29,99€“]

Euro Truck Simulator 2
[appbox steam simple 227300 oldprice=“19,99€“]

Electronic Super Joy
[appbox steam simple 244870 oldprice=“5,99€“]

EDGE
[appbox steam simple 38740 oldprice=“6,99€“]

Enter the Gungeon
[appbox steam simple 311690 oldprice=“14,99€“]

Dnes nejčtenější

.