Zavřít reklamu

apple_pay_icon

Už v pondělí se bude konat jedna z nejočekávanějších technologických konferencí, a to Worldwide Developers Conference. Apple by měl na konferenci představit všechny své především softwarové novinky a služby. Konkrétně můžeme říct, že Apple představí nový iOS 10, OS X (macOS) 10.12, watchOS či Apple TV. Novinek se ale nedočkáme pouze v odvětví operačních systémů, podle nejnovější zprávy, kterou uvedl Digital Trends spustí Apple novou službu, která bude přímo konkurovat například PayPal. Pomocí Apple Pay totiž budeme moci nově platit i v internetových obchodech.

Digital Trends uvedl, že by měla funkce být dostupná i pro iPhony bez Touch ID a NFC, které se aktuálně využívá pro platbu pomocí platební služby od Applu. Služba bude nejprve omezena pouze pro vybrané maloobchodní partnery a platba by měla být mnohem rychlejší než přes PayPal.

Uvedení Apple Pay pro webové stránky, bude znamenat tvrdou konkurenci pro PayPal, které má i svou mobilní platební službu pro webové stránky, která se nazývá One Touch. Více než 250 z 500 nejlepších internetových prodejců bude stále využívat PayPal. Největší lákadlo u Apple Pay je opravdu mnohem rychlejší a a snadné použití,“ napsal Digital Trends.

Apple Pay se možná bude na WWDC věnovat ještě více, protože podle nedávných spekulací by měl Apple integrovat do iOS 10 a OS X (macOS) posílaná peněz přes iMessage. Je opravdu vidět, že Apple má velké plány s platební službou.

apple_pay_web

*Zdroj: iDownloadblog.com

Dnes nejčtenější

.