Zavřít reklamu

iPhone edge icon

Samsung si částečně bere inspiraci u Applu a některé produkty až příliš připomínají iPhone. Důkazem mohou být nové telefony Samsung Galaxy C5 a C7, které jsou označovány jako „iPhone od jihokorejského výrobce“. Podle nejnovějších zpráv se „kopírování“ otočí a Apple by se měl v roce 2017 inspirovat u Samsungu. Inspirací by měl být konkrétně model Samsung Galaxy S7 Edge, protože iPhone 8 by měl podle několika tvrzení mít taktéž zahnutý displej, tentokrát ale po obou stranách. Vše výše napsané by potvrzovalo dokonce i tvrzení velice uznávaného analytika Ming-Chi Kua z analytické společnosti KGI, který řekl, že by měl Apple v roce 2017 představit iPhone s celoskleněnými hranami.

Už několikrát jsme na našem magazínu psali článek o tom, že iPhone dostane OLED displej. Analytik Kevin Wang z IHS Technologies řekl, že by zmiňovaný displej mohl být zakřivený – stejně jako u konkurenčního Galaxy S7 Edge. Wang v poslední zprávě uvedl, že iPhone 8 bude mít krycí sklo zahnuté na obou stranách, což by znamenalo, že by byl displej bezrámečkový. Stejný analytik tento týden také řekl, že se Apple konečně zbaví 16GB varianty a nejmenší kapacita iPhonu 7 bude 32GB.

Mnozí věří, že zakřivené displeje by nyní mohly vládnout trhu, protože Samsung zaznamenal rekordní poptávku po Galaxy S7 Edge. Apple vlastní desítky patentů na ohebné a pružné displeje, tudíž by neměl být příliš velký problém iPhone se zakřiveným displejem vyrobit.

iPhone Edge FB

*Zdroj: Cultofmac.com

Dnes nejčtenější

.