Zavřít reklamu

Samsungu Galaxy C5 iconPředstavení nové generace iPhonu se pomalu ale jistě blíží. Nový iPhone by měl představit Tim Cook už na podzim tohoto roku. Všichni významní analytici se shodují, že iPhone 7 nebude mít 3,5mm jack pro sluchátka a také bychom se u většího Plus modelu měli dočkat duálního fotoaparátu. Co se designu týče, tak ten by měl vycházet především z iPhonu 6(s), tudíž by podle analytiků neměl být chystaný iPhone pro zákazníky moc atraktivní. Jak by ale mohl vypadat iPhone 7, kdyby si v podstatě zachoval starý design, ale styl pruhů a fotoaparát by obšlehl od HTC? To se nám snaží ukázat Samsung, který se nejednou u svého hlavní konkurenta inspiroval a hodlá to udělat znovu se svým chystaným smartphonem, který by jako iPhonu a HTC z oka vypadl.

Chystané telefony Galaxy C5 a C7 od Samsungu, jejichž podoba nyní unikla na veřejnost, jsou totiž takovými iPhony od jihokorejského výrobce. Aby ale inspirace nebyla až tak okatá, mrkl Samsung ještě ke svému dalšímu konkurentovi, konkrétně k HTC a z jejich vlajkových lodí si vzal design pruhů pro antény a fotoaparátu. Dokonce i samotný název, i když pravděpodobně neúmyslně, všem naznačuje, že jde o kopii, jelikož mnozí si ze Samsungu utahují, že ono  „C“ v názvu znamená „copy“, neboli kopírování.

samsung

Samsung Galaxy C5 bude mít 5,2 palcový displej, zatímco větší Galaxy C7 má displej s uhlopříčkou 5,7palců. Jak se dalo předpokládat, tak po vzoru Applu dorazí mobilní telefony i v Rose Gold variantě.

Ve zprávě se dále uvádí, že oba nové telefony budou mít Super AMOLED Displej, 4 GB RAM, 32GB nebo 64GB vnitřní paměti a 16-megapixelový fotoaparát. Menší Galaxy C5 bude mít procesor Snapdragon 617. Větší Galaxy C7 bude mít procesor Snapdragon 625. Menší Samsung Galaxy C5 se bude prodávat za 336$ a Galaxy C7 budou mít možnost zákazníci v Číně koupit za 397$.

134704938
HTC One M9 review (20)-1200-80

*Zdroj: Bgr.com

Dnes nejčtenější

.