Zavřít reklamu

Samsung SurfboardPamatujete na ty krásné časy než Apple představil iPhone 6 Plus? Smáli jsme se Samsungu a dělali si legraci z jeho obrovských telefonů, které jsme nazývali buď pádlem nebo rovnou surfem. Tak pro příště si dejte na podobné vtípky pozor, protože by Samsung to čemu se smějete mohl skutečně představit.

Samsung totiž představil koncept Samsung Galaxy Surfboard, což je speciální surf s displejem a množstvím senzorů, který jezdce informuje o všem, co by ho mohlo zajímat. Samsung dokonce s tímto konceptem vytvořil reklamu do které obsadil jednu z největších hvězd surfařské scény Gabriela Medinu z Brazílie.

Ten do surfu vloží Samsung Galaxy S7 a informace z telefonu se začnou promítat na velkém LED displeji na surfu. Tam chodí Gabrielovi jednak informace od fanoušků, od jeho otce a trenéra v jendé osobě, ale také to nejdůležitější. Vidí totiž informace o větru a výšce a frekvenci vln, což jsou pro surfaře zásadní informace.

A co z toho všeho plyne? To asi v součansé době neví ani sám Samsung, ovšem pro nás je to jasné, až se příště budeme zase smát nějakému produktu od této společnosit, sakra dobře si rozmysleme k čemu jej přirovnáváme, protože Samsung je schopný všeho.

Dnes nejčtenější

.