Zavřít reklamu

Apple Watch - icon
Je to zhruba měsíc, co jsme vás informovali o tom, že ke společnosti Hermès, která nabízí luxusní řemínky pro Apple Watch, se připojí další, stejně tak luxusní americká značka Coach. Před měsícem unikly první snímky připravovaných řemínků. Včera večer se však již řemínky (omylem) objevily na webových stránkách výrobce. Oficiální odhalení se však má uskutečnit později. Se zprávou přišel server 9to5mac, jehož redaktoři zaznamenali chybu webu, která umožnila nahlédnout do připravovaných produktů.

Chystané řemínky by měly být levnější, než ty od značky Hermès. Podle dosavadních informací by se ceny měly pohybovat kolem 150 dolarů za levnější modely. Rozhodně ale můžeme očekávat modely, které budou atakovat dvojnásobnou cenu nejlevnějších řemínků. Měli bychom se dočkat jak kožených, tak kovových s tím, že některé barevné kombinace jsou již známe z minulého měsíce. Design řemínků by pak měl zapadat do kolekce jaro/léto 2016, kterou si společnost Coach pro letošní rok připravila.

Oficiální představení by se mělo konat 6. června, řemínky by měly být kompatibilní jak s první generací chytrých hodinek od Applu, tak i s tou druhou, jejíž představení očekáváme na zářijové Keynote. Kromě klasických barevných variant bychom se měli údajně dočkat i poněkud exotičtějších barev a dalších odlišných designů, například v maskovacím stylu atd.

coach-leather-strap-charms
img_0511

Zdroj: Cultofmac

Dnes nejčtenější

.