Zavřít reklamu

ikona icon128-2xV tomto článku vám pravidelně přinášíme výčet několika zajímavých OS X aplikací a her z Mac App Store a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma nebo za výhodnou cenu. Naším cílem je vybrat ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Mějte prosím na paměti, že se může kdykoliv stát, že aplikace opět sklouzne ke své původní ceně. Bohužel tuto skutečnost neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace.  Ke stáhnutí aplikace můžete také použít QR kód. Mezi screenshoty můžete skrolovat do stran. Pokud se vám náhled nezobrazuje správně, aktualizujte stránku.

Cloud Storage Helper
Synchronizování souborů do online skladovacího prostoru je praktické, ale některé složky nemohou být přesunuty do určitého cloudu. Tato aplikace umí tento problém vyřešit. Aplikace podporuje iCloud, OneDrive, Google Drive a další.

[appbox appstore id1077981764 oldprice=“2,99€“]

FocusList
FocusList je aplikací, která vám pomůže naplánovat váš den a zvýšit vaší produktivitu za pomocí techniky Pomodoro. Začněte den s tím, že si naplánujete aktivity na celý den. Pokuste se odhadnout čas potřebný ke splnění úkolu a snažte se dokončit všechny úkoly na vašem seznamu. Procházejte jednotlivými úkoly pomocí 30 minutových bloků (25 minut práce + 5 minut odpočinku). Technika Pomodoro vám pomůže se lépe a více soustředit díky tomu, že si rozdělíte čas na práci a čas na odpočinek. Aplikace vám také umožní zjistit, jak přesný jste měli odhad času na každý úkol, kolik času ve skutečnosti jste na konkrétní úkol potřebovali a mnoho dalšího.

[appbox appstore id1086877679 oldprice=“4,99€“]

BTKeyboard
S BTKeyboard můžete proměnit váš Mac na Bluetooth klávesnici, která spolupracuje s jakýmkoliv iOS zařízením. Díky této aplikaci můžet psát na vašem iOS zařízení za použití klávesnice na Macu. Budete tak psát mnohem rychleji a také snadněji editovat dokumenty ve vašem iOS zařízení.

[appbox appstore id1100700019 oldprice=“2,99€“]

Soundness
Lépe se vám pracuje na hlučných místech? Soundness vám pomůže zlepšit produktivitu a kreativitu díky ambientním zvukům, které se vyskytují např. v knihovně nebo kavárně. Soundness je šikovnou malou aplikací, která je umístěna v menu bar a umožní vám přepínat mezi uklidňujícími zvuky – praskající ohniště, knihovny, deštivé večery, parky, kavárny a další.

[appbox appstore id1111006426 oldprice=“4,99€“]

To-do Lists
To-do Lists vám nabízí jednoduché a zároveň efektivní uživatelské prostředí pro správu vašich úkolů. Aplikace vám umožní importovat či exportovat úkoly ve formě textového souboru, synchronizaci s iCloud a Dropbox a také si můžete své seznamy rovnou vytisknout nebo poslat emailem. Aplikace vám umožní přizpůsobit barvu pozadí, barvu textu, vybrat font písma a možnost připomínání.

[appbox appstore id416993121 oldprice=“4,99€“]

Simple!
Simple! je opravdu snadnou aplikací, která vám extrahuje obrázky z vašich PDF. Stačí si vybrat soubor a za pomocí jednoho kliknutí vám aplikace extrahuje všechny obrázky a uloží je do nové složky.

[appbox appstore id1087705047 oldprice=“0,99€“]

Milkeddit
Rádi si pročítáte reddit? Milkeddit nabízí vše, co očekáváte od redditu. Aplikace podporuje vícero účtů a mnoho dalších šikovných funkcí, které vám zjednoduší práci s redditem. Vyberte si rozvržení textu, náhledy na obrázky a zvolte si jeden z mnoha motivů (včetně nočního režimu). Snadno filtrujte obsah, odebírejte a označte záložkou subreddity pro pozdější shlédnutí.

[appbox appstore id1109711745 oldprice=“7,99€“]

Iron Heart
Bojujte proti bezcitné ocelové armádě a dokažte svou odvahu v bouři ohně a páry. Horda útočníků se formuje z nitra Země, aby zotročili lidstvo na povrchu. Iron Heart je strategická hra, která prověří vaše taktické a bojové schopnosti. Iron Heart vám nabízí 12 různých mechanických protivníků, rozličné taktické možnosti, 3 epizody a 60 levelů s různou obtížností.

[appbox appstore id979926394 oldprice=“4,99€“]

Slevy her pro Mac na Steamu:

Bastion
[appbox steam simple 107100 oldprice=“14,99€“]

Catlateral Damage
[appbox steam simple 329860 oldprice=“9,99€“]

Tomb of Tyrants
[appbox steam simple 340360 oldprice=“7,99€“]

Mimpi Dreams
[appbox steam simple 444770 oldprice=“9,99€“]

 

Dnes nejčtenější

.