Zavřít reklamu

apple_campus_2_icon_230x230Matthew Roberts zveřejnil další 4K záběry Apple Campusu 2 z dronu a nabízí nám tak nejnovější pohled na pokrok stavby, který se za poslední týdny odehrál. Nová centrála Applu má být otevřena již začátkem příštího roku a tak všichni pilně pracují na tom, aby to stihli. Jako první můžeme vidět dokončující práce na podzemním auditoriu, kde se budou konat budoucí konference společnosti Apple. My však vidíme hlediště jen zvenku a uvnitř může být vše úplně jinak. Než Apple uložil střechu auditoria na místo, měli jsme možnost vidět i interiér, který však v té době byl jakýsi hrubý základ.

Dále vidíme tunely, které vedou pod hlavní budovou do a z vnitřního areálu. Pokrok však lze zpozorovat i na budovách vývoje a výzkumu a dodělávají se také zbývající části samotné kruhové budovy. Také se nám nabízí pohled na obrovské, 9 000 metrů čtverečních velké fitness centrum. Pomalu pokračují i práce na interiéru hlavní budovy. Instalace přístřešků nad skleněnými stěnami a montáž střešních solárních panelů jsou hotové zhruba z 25%.

Podle informací od autora videa, se na stavbě aktuálně nachází 7 velkých jeřábů. Pro zajímavost, hora hlíny je zhruba stejně vysoká, jako hlavní budova. Dvě obrovské garáže, které jsou mezi sebou navzájem propojeny, jsou téměř hotovy a již v nich parkuje i pár automobilů. Apple plánuje otevřít své nové sídlo a začít pořádat první akce začátkem příštího roku. Pokud vše klapne a bude pokračovat současným tempem, plánuje se dokončení stavby na konec roku 2016 a stěhování zaměstnanců na leden 2017.

*Zdroj: 9to5mac

Dnes nejčtenější

.