Zavřít reklamu

apple_campus_2_icon_230x230Na začátku dubna jsme vám ukázali, jak pokračuje výstavba Apple Campus 2. Na videu bylo možné vidět, jaké pokroky se na gigantické stavbě udály. Dnes tu nemáme žádné reálné obrázky, ale oficiální vizualizace, které vydal Silicon Valley Business Journal. Na obrázcích si můžete prohlédnout plánovanou podobu dvou recepcí pro návštěvníky, venkovní jídelny a místnosti pro údržbu objektu. Z obrázků je patrné, jak moc se Apple snaží o to, aby vytvořil místo kde se snoubí moderní pracovní prostředí s přírodou. 

Obrázky pochází přímo od Applu, který je dodal radnici Cupertina před včerejší plánovanou administrativní schůzí, na které Apple konzultoval architektonický styl, kterým se projekt ubírá. Na prvním obrázku je zachycen plán podoby jedné ze dvou recepcí. Hlavní dominantou jsou obrovské prosklené stěny, skrz které budou mít možnost příchozí návštěvníci nahlížet do prostor objektu.

applecampusreception-800x484
Zdroj: Redakce Letem světem Applem

Dalším objektem, ke kterému je k dipozici vizualizace, je velká budova pro údržbu objektu. Utilitaristický styl doplňuje obrovská užitná plocha téměř 550 metrů čtverečních, která nabízí dostatek prostoru pro všelijaké vybavení potřebné pro údržbu a péči celého objektu. O plánovaných 7000 stromů, které se mají v kampusu nacházet, bude zcela jistě dobře postaráno. Stejně jako u ostatních budov, i zde můžete vidět pečlivé zasazení stavby do kontextu s přírodou.

applecampusmaintenance-800x277
Zdroj: Redakce Letem světem Applem

Poslední rendery se týkají venkovního občerstvení. Stavba s jednoduchým designem obsahuje jak klasickou vnitřní kuchyni, tak venkovní snack bar. S možností posezení pod střechou i mimo ní. Budovy venkovního občerstvení budou dvě, a zároveň budou doplňovat ještě hlavní jídelnu, která se bude nacházet uvnitř oválu, a která bude hlavní jídelnou pro celý areál.

applecampusoutdooreating-800x545
Zdroj: Redakce Letem světem Applem

Městská rada měla dle Silicon Valley Business Journal pouze dvě malé výhrady, a to ke stylu použitého oplocení a jeho umístění. Radnice chce, aby oplocení tolik nenarušovalo pohled na celý areál. Toto je ale problém, se kterým si Apple zcela jistě velmi snadno poradí. Společnost plánuje dokončení objektu do konce roku 2016 a přesun zaměstnanců v průběhu roku 2017.

apple_campus_2_únor_2016
Zdroj: Redakce Letem světem Applem

Zdroj: Macrumors

Související články

Dnes nejčtenější