Zavřít reklamu

gamevice_iconJe škoda, že herní konzole vyrostly do takových rozměrů, že přenášení do kamarádova domu bude nejspíše až poslední možností. Málo z vás totiž vezme Xbox One či Playstation 4 a hodí ho do batohu, stejně jako jsme to dělali s dřívějšími konzolemi Nintendem 64, či legendárním Playstationem 1 před 20 lety. Díky AirConsole vám však postačí počítač a smartphone – dvě věci, které má snad každý doma a můžete si užívat multiplayerové zábavy od rána do večera.

Asi si říkáte, co to vlastně AirConsole je? Je to webová stránka, která promění váš internetový prohlížeč na herní konzoli a váš iPhone na ovladač/gamepad. Při návštěvě stránky, budete uvítáni velkým zeleným tlačítkem „Start.“ Po jeho stisknutí se okno automaticky přepne na celou obrazovku a vy uvidíte kód, který vám umožní propojit prohlížeč s telefonem.

Jakmile prohlížeč nalezne alespoň jeden smartphone, budete přepnuti na nabídku desítek her zdarma. Můžete hrát samozřejmě i ostatními kamarády v místnosti a to buď spolu, nebo proti sobě. Na ovládání můžete použít prohlížeč v telefonu, nebo si stáhnout oficiální aplikaci a ovládat to přes ní, což je určitě pohodlnější. Jak AirConsole vypadá, se podívejte na následujícím videu:

airconsole

 

*Zdroj: bgr

Dnes nejčtenější

.