Zavřít reklamu

Pixel+ iconV článku níže najdete všechny zajímavé aplikace, které jsou dnes zdarma. Mějte však na paměti, že se může snadno stát, že se aplikace vrátí zpět na původní cenu. Bohužel to jako pouhý redaktoři neovlivníme a ujišťujeme vás, že v době psaní zdarma byla. Jestliže se vám obsah neukazuje správně, obnovte stránku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilu a aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Ke stažení můžete použít také QR kód. Malá ikonka u velké ikony aplikace značí, že je dostupná také pro Apple Watch.

eMail Widget 2
Aplikace, která přidá šikovný widget do Notifikačního centra, odkud můžete snadno spravovat své emaily, aniž byste museli otevírat jakoukoli aplikaci. Emaily můžete mazat, archivovat, označovat jako spam nebo jako přečtené a také je zvýraznit, že jsou pro vás důležité. Podporuje Gmail, Google Apps, Yahoo, Outlook, Hotmail, iCloud, Office 365 (pouze IMAP) & GMX účty.

[appbox appstore id1003369713 oldprice=“0,99€“]

WeathAR
Pokud se vám nelíbí nativní aplikace Počasí od Applu, pak bude WeathAR právě pro vás. Aplikace se totiž chlubí opravdu povedeným designem. Kromě toho samozřejmě nabídne sledování počasí z různých lokalit najednou, tudíž v podstatě z celého světa.

[appbox appstore id947648105 oldprice=“0,99€“]

MODS for Minecraft
Aplikace pro milovníky Minecraftu. Nabídne totiž speciální módy pro hru Minecraft, kteér například obsahují granáty, plamenomety, ohňostroje  spoustu dalších. MODS for Minecraft je výjimečně zdarma jen dnes, tudíž pokud máte zájem, se stažením si pospěšte.

[appbox appstore id1104880462 oldprice=“1,99€“]

And Breathe
Aplikace, která vám pomůže trochu zpomalit v dnešní rychlé době. Díky And Breathe se totiž můžete příjemně uvolnit, uklidnit a tak trochu meditovat, vše je však na vás. Aplikace nabídne kvalitní, až 30minutové meditační programy, které uklidňují. Kromě toho si ale také v aplikaci můžete poslechnout mezinárodně nejprodávanější meditační nahrávky od známých autorů.

[appbox appstore id1035251749 oldprice=“0,99€“]

PopWeight
Potřebujete shodit nějaké to kilo do léta nebo chcete začít pomalu hubnout? Pak je PopWeight právě pro vás. Aplikace totiž slouží ke sledování váhy a tuku ve vašem těle. Na základě informací vám vypočítá i BMI. V aplikaci tak můžete snadno sledovat jak se zlepšujete. Dobru zprávou je, že PopWeight spolupracuje s aplikací Zdraví na iPhonu. Navíc všechny údaje máte chráněné buďto otiskem prstu nebo heslem, abyste k nim měli přístup opravdu jen vy.

[appbox appstore id539959188 oldprice=“1,99€“]

BodyWeight Builder
Aplikace, která se vám bude hodit k výše uvedené aplikaci PopWeight. Nabízí totiž 900 cvičení, díky kterým můžete ubrat na váze a nabrat nebo vyrýsovat svaly. Ke cvičení není nic potřeba, bude vám stačit jen vaše tělo a můžete cvičit kdykoli a kdekoli. Jednotlivá cvičení vám zaberou od 10 do 30 minut.

[appbox appstore id1105301726 oldprice=“0,99€“]

PlayMusix
Hudební přehrávač pro iPhone, který se může pochlubit povedeným designem a jednoduchým ovládáním. V PlayMusix se přihlásíte ke svému Spotify a SoundCloud účtu a aplikace poté spojí skladby a alba do a nabídne vám tak hudbu zdarma k poslechu. Tvůrci navíc slibují, že brzy by měla aplikace umět ukládat skladby pro offline poslech, což například Soundcloud neumí a vyžaduje neustálé připojení k internetu.

[appbox appstore id1104797725 oldprice=“0,99€“]

Pixel+
Aplikace Pixel+ vám pomůže vyfotit opravdu kvalitní fotografie. Nabízí totiž hned 10 módů pro focení, včetně jednoho speciálního pro noční focení. Zkušené uživatele rozhodně potěší, že si lze v aplikaci nastavit dobu expozice, ISO, vyváženost bílé a ruční zaostřování. Kromě toho samozřejmě nabízí i automatický mód. Po vyfocení můžete ještě přímo v aplikaci fotografii upravit a pohrát si například s barvami a podobně.

[appbox appstore id1101572348 oldprice=“0,99€“]

Crypto Pro
Aplikace, která vám umožní neustále sledovat hodnotu Bitcoinu a dalších crypto měn. Aplikace je určená jak pro iPhone, tak pro Apple Watch. Navíc podporuje 3D Touch displej na nových iPhonech, díky kterému můžete sledovat aktuální hodnotu měn jen tím, že silněji zatlačíte na ikonu aplikace na domovské obrazovce.

[appbox appstore id980888073 oldprice=“2,99€“]

apps 13

 

Dnes nejčtenější

.