Zavřít reklamu

ipad family icon
Známý YouTuber, který má kanál s názvem EverythingApplePro, nám přinesl další nové video. V něm rychlostně porovná všechny generace iPadů, které kdy Apple vydal. Podobné video natáčel již několikrát, od poslední verze však přibyl nový 9,7″ iPad Pro a vyšla aktualizace iOS 9.3. První tablet od společnosti s logem nakousnutého jablka byl představen již před šesti lety a tak se zde vystřídalo již několik generací.

Test začíná současným zapnutím všech modelů. První se zapne nejvýkonnější a největší 12,9 palcový iPad Pro a jako poslední iPad 3, který je znám jako nejhorší iPad všech dob. Poté přišla řada na test výkonu pomocí GeekBench. Zde šlo lepší skóre logicky od nejnovějšího po nejstarší iPad. Je zde však jedna vyjímka a to iPad 3, který má dokonce nižší skóre než iPad 2.

Pokud nebudeme počítat první generaci, v HTML5 testu si všichni vedli úplně stejně, kromě iPadu 3, který je i zde o něco horší. Při zatížení, se nejvíce zahřívaly iPad 3 a iPad „4“. Pokud se podíváme na hlasitost reproduktorů, nejhlasitější je velký iPad Pro, zatímco nejtišší je první iPad mini. U testu fotoaparátu byl vyřazen iPad první generace, ten totiž žádný nemá. Ostatní se zlepšovaly z generace na generaci a asi největší skok byl u iPadu Air.

Dnes nejčtenější

.