Zavřít reklamu

BioShock 2 iconV tomto článku vám pravidelně přinášíme výčet několika zajímavých aplikací pro Mac, které jsou v daný den zdarma nebo za výhodnou cenu. Naším cílem je vybrat ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Mějte prosím na paměti, že se může kdykoliv stát, že aplikace opět sklouzne ke své původní ceně. Bohužel tuto skutečnost neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace.  Ke stáhnutí aplikace můžete také použít QR kód. Mezi screenshoty můžete skrolovat do stran. Pokud se vám náhled nezobrazuje správně, aktualizujte stránku.

PDF to Pages Converter
PDF to Pages Converter je užitečným nástrojem pro uživatele Macu, jelikož dokáže efektivně a rychle konvertovat PDF soubory na soubory Pages (.pages), obrázky (.jpg,.png,.bmp,.gif,.tiff) a textové soubory (.txt). Konvertování proběhne automaticky, aniž byste museli do tohoto procesu manuálně zasahovat. Sami uvidíte, že po konvertování bude výstupní soubor vypadat úplně stejně jako originální PDF soubor.

[appbox appstore id865906158 oldprice=“3,99€“]

Tonality
Rádi vytváříte z vašich fotografií černobílé snímky? Pokud ano, tak Tonality je moderní černobílý fotoeditor, který byl vytvořen exkluzivně pro Mac. Tato aplikace je rychlá, účinná a pomůže vám rozvíjet vaší kreativitu. Tonality vám nabízí možnost vytvářet překrásné fotografie, ať už jste profesionál nebo amatér.

[appbox appstore id892581529 oldprice=“19,99€“]

Any Audio Recorder
Any Audio Recorder Pro je skvělou aplikací pro nahrávání online hudby a mixování zvukových souborů. Aplikace snadno nahrává audio z různých hudebních stránek, takže můžete získat zdarma jakoukoliv hudbu, kterou dokáže najít a přehrát. Podporuje např. formáty: MP3, M4A, WAV, WMA, ALAC, AC3, FLAC, AIFF.

[appbox appstore id988241372 oldprice=“14,99€“]

Sym
Sym je designově zajímavou puzzle hrou, která prozkoumává sociální úzkostnou poruchu. Hlavním hrdinou je Josh, puberťák, který se snaží uvést v soulad dva kontrastní světy, které koexistují vedle sebe. Jedná se o jeho vnímání reality, ve které čelí svému strachu. Josh má v těchto světech dvě alter ega – Caleba a Ammiela. Caleb žije pouze v bílém světě a chce překonat své úzkosti. Ammiel žije v temnotě a chce být pouze sám a být oddělený od lidského kontaktu. Převezměte kontrolu nad těmito egy a vše obraťte vzhůru nohama.

[appbox appstore id997010180 oldprice=“7,99€“]

BioShock 2
BioShock 2 je poutavou hrou, která se odehrává v záhadném technologickém centru a postupně vás povede do jádra Myslitele, což je superpočítač, který kontroluje každý systém ve městě. Bohužel máte u sebe malou sestru Eleanor a musel jste jí nařídit, aby na vás na jednom místě počkala. Neustále ji chráníte před každým nebezpečím a nyní jde opravdu o krk.

[appbox appstore id469377135 oldprice=“19,99€“]

Three Fourths Home
Ve svých dvaceti byla Kelly donucená přestěhovat se zpátky do Nebrasky. Zpátky do plochého prostranství, kde se nachází zdánlivě nekonečné moře šumících kukuřičných stonků a všude jsou zrezavělá sila. Blíží se typická intenzivní středozápadní bouře a Kelly je venku, takže se musí okamžitě dostat domů. Pomůžete jí?

[appbox appstore id1017182738 oldprice=“6,99€“]

Dnes nejčtenější

.