Zavřít reklamu

iPhone SE icon 7Dnes je 31. března, což znamená, že zákazníci, kteří si předobjednali iPhone SE nebo 9,7-palcový iPad Pro, dnes svá zařízení dostanou. Jako první se dočkali Novozélanďané, kteří mají čas o několik hodin napřed. Začali tak postovat své fotky a zprávy na sociálních sítích, jako je například Reddit, Twitter a také Instagram. Jakmile bude 31. březen všude možně po celém světě, dočkají se svých zařízení uživatelé první vlny, která zahrnuje následující země: Austrálii, Kanadu, Hong Kong, Japonsko, Nový Zéland, Puerto Rico, Singapur,  Velkou Británii, Americké Panenské ostrovy a samozřejmě USA.

Maloobchodní prodejny Apple Store otevírají přibližně v 9 hodin ráno a tak kdo nestihl předobjednat, má možnost si zakoupit jedno z nových zařízení přímo na místě. Zákazníci kteří si iPhone SE a nový iPad Pro předobjednali, jej dostanou kolem 8 hodiny ranní. Prodejny jako Walmart, Target a Best Buy, začaly s prodejem taktéž dnes ráno, stejně jako operátoři T-mobile, Sprint, Verizon a AT&T. U nás byly teprve 29.března spuštěny předobjednávky a první nové iPhony a iPady, by měli dorazit v rozmezí 4.-5. dubna.

Tuzemská cena iPhonu SE je 12 990 Kč za 16 GB verzi a za 64 GB model zaplatíte 16 190 Kč. Co se týče nového menšího 9,7-palcového iPadu Pro, ceny startují na 18 790 Kč za 32 GB Wi-Fi model a verze s Cellular modulem začíná na 22 790 Kč.

ipadproearlyarrival
iPhone SE iPad Pro FB

 

*Zdroj: macrumors

Dnes nejčtenější

.