Zavřít reklamu

iPhone SE camera iconDnes představený 4″ iPhone SE je opravdu nadupaný. Sice nedisponuje nejnovějším Touch ID, 3D Touch displejem, ani 5-megapixelovým předním fotoaparátem, ale chlubí se nejlepším mobilním procesorem současnosti a hlavně lákavým 12-megapixelovám zadním fotoaparátem s 1,22µ pixely a clonou ƒ/2,2, který byl převzat iPhonu 6s. Nový iPhone tak umí pořizovat Live Photos a hlavně natáčet videa ve 4K (3840 × 2160) rozlišení při 30 fps respektive 1080p HD video až při 60 fps. Zpomalené video pak zvládne pořizovat v rozlišení 1080p při 120 fps nebo v rozlišení 720p při 240 fps.

iPhone SE tak fotí stejně skvělé fotografie jako iPhone 6s. I přesto novým iPhonem Apple pořídil další fotografie, aby ukázal, jak skvěle novinka fotí. Všechny fotografie můžete vidět níže a pokud je rozkliknete, zobrazí se vám v plném rozlišení, jak je Apple zveřejnil na svých stránkách.

Samozřejmě až se začne iPhone SE u nás prodávat, můžete od nás čekat srovnání oproti iPhonu 5s, a to samozřejmě nejenom v kvalitě fotografií a videa, ale také v rychlosti telefonu, výdrži a dalších aspektech.

iPhone SE fotky 1

iPhone SE fotky 2

iPhone SE fotky 3

iPhone SE fotky 4

iPhone SE fotky 5

iPhone SE fotky 6

Dnes nejčtenější

.