Zavřít reklamu

YouTube iconMáte-li nainstalovanou aplikaci YouTube na vašem telefonu či tabletu, pak jste pravděpodobně narazili na hlášku ‘Open this page in “YouTube”?’ , když jste spustili YouTube v Safari. Je pochopitelné, že Google chce, abyste používali oficiální aplikaci, ale když se vám hláška zobrazuje několikrát denně, může to začít být otravné.

Jedním ze způsobů, jak se vyhnout hlášce, je odinstalovat celou aplikaci, ale to je trochu extrémní volba. Naštěstí tu existuje druhý způsob.

Proč byste chtěli otevřít stránku YouTube přímo v Safari namísto používání aplikace? Důvodem je, že některé pokročilé nastavení a funkce ještě nejsou nabízeny v rámci oficiální aplikace. To platí především pro autory, kteří chtějí otevřít stránku YouTube Creator Studio . Ačkoli aplikace YouTube Creator Studio má za sebou velmi dlouhou cestu od svého debutu, můžou zde být případy, kdy autoři chtějí radši zobrazit webovou stránku místo aplikace.

První způsob jak obejít tento požadavek je být vytrvalý. Po zobrazení úvodní hlášky Otevřít tuto stránku v “YouTube”?, klepněte na tlačítko Storno, zadejte stejné URL znovu a dejte Enter. Stránka se otevře v prohlížeči Safari, aniž by vyskočila hláška k otevření v aplikaci YouTube.

Když podáte žádost po druhé jak je popsáno výše, otevře se vám mobilní verze YouTube. Pokud si přejete otevřít desktopovou verzi YouTube v Safari, stačí klepnout a podržet tlačítko Obnovit a vyberte Úplná verze stránky. Můžete být vyzváni, abyste znovu otevřeli aplikaci YouTube a pokud ano, prostě opakujte stejné kroky k vynucení desktopové verze YouTube v prohlížeči Safari.

//

*Zdroj: 9to5mac

Dnes nejčtenější

.