Zavřít reklamu

Jak stahovat videa a písničky z YouTube jen tím, že z URL smažete tři písmena!Stahování videí z YouTube se věnuje mnoho aplikací, a to jak pro Mac, tak i pro Windows. Ovšem všechny mají jedno společné, musíte si stáhnout software, nainstalovat jej a poté složitě kopírovat URL, abyste mohli stahovat videa. Existuje však mnohem snadnější cesta, bez jakékoli instalace čehokoli. Pojďme se podívat jak stahovat videa a písničky z YouTube jen tím, že z URL smažete tři písmena.

Stačí totiž, když si na YouTube najdete libovolné video a z URL adresy daného videa smažete tři písmena a to konkrétně „UBE“, díky čemuž vám vznikne link yout.com/xxxxx a budete přesměrováni na stránku yout.com, která umožní dané video stáhnout a to buď jako MP3 nebo MP4! Pro vysoce kvalitní video a hubnu můžete využít tyto aplikace.

Pokud chcete navíc stahovat MP3 soubor, můžete si vybrat přímo v prohlížeči čas ve videu, ze kterého se má MP3 stáhnout, můžete tak stahovat například jen konkrétní minuty nebo vteřiny videa. Jakmile se soubor stáhne jako mp3 nebo mp4, otevře se vám automaticky v iTunes a můžete jej například synchronizovat do iPhonu, iPodu nebo iPadu.

Nezapomeňte, že se na obsah serveru YouTube stahují autorská práva a tento článek má čistě informativní charakter. Jeho cílem je informovat o tom, co je na internetu možné, nikoli navádět čtenáře ke stahování videí a hudby z YouTube.

Jak stahovat videa a písničky z YouTube:

YouTube2

Dnes nejčtenější

.