Zavřít reklamu

Mail icon iOSPoužíváte pro příjem a odesílání e-mailů na iPhonu defaultní aplikaci Mail a rádi byste měli přehled o nových a tudíž i mnohdy nepřečtených e-mailech? Už od iOS 7 je možné v Mail aplikaci vytvořit složku Nepřečtené, ale ani do iOS 9 jí vývojáři z Applu nepřidali do systému ve výchozím nastavení, a tak většina uživatelů ani neví, že aplikace takovou možnost vůbec nabízí a že jí lze dodatečně vytvořit. Pokud tedy chcete mít přehled o nepřečtených e-mailech, pak postupujte podle návodu níže a složku si vytvořte.

Složku si můžete vytvořit v aplikaci jak na iPhonu, tak samozřejmě i na iPadu nebo iPodu touch. Podobně ji lze vytvořit i v Mailu na OS X, jen postup je odlišný a trochu složitější, návod ale také najdete níže.

Jak v iOS aplikaci Mail vytvořit složku Nepřečtené

  1. Otevřete aplikaci Mail
  2. Přejděte do Schránky
  3. V pravém horním horu klikněte na Upravit
  4. Zatrhněte položku Nepřečtené a pomocí ikony třech čárek ji přesuňte tak, jak vám to bude nejvíce vyhovovat.
  5. Vpravo nahoře klikněte na Hotovo

Jakmile volbu potvrdíte, můžete rozkliknout položku Nepřečteno a zobrazí se všechny nepřečtené e-maily označené modrou tečkou. Navíc, pokud vlastníte iPhone 6s nebo 6s Plus a silněji stlačíte ikonu aplikace Mail, zobrazí se vám položka nepřečteno i v menu pro rychlý přístup (viz obrázek).

 

Jak v aplikaci Mail na OS X vytvořit složku Nepřečtené

  1. Na Macu otevřete aplikaci Mail
  2. Nahoře v menubaru klikněte na Schránka –> Nová dynamická chránka
  3. Stránku si pojmenujte a v třetí sekci kritérií zvolte z rozbalovacího menu volbu Zpráva je nepřečtená (viz obrázek níže)
  4. Potvrďte OK
  5. Nyní v levém panelu uvidíte v sekci Dynamické schránky vaší právě vytvořenou schránku Nepřečtené
Neprectene OS X Mail

Dnes nejčtenější

.