Zavřít reklamu

ministats-2015Pokud hledáte nějakou cool aplikaci, kterou byste si mohli stáhnout do vašich Apple Watch, nehledejte nic jiného než MiniStats. Je to užitečný nástroj a aplikace ke shromáždění statistik na platformy iOS a watchOS. Běžně tuto aplikaci pořídíte v App Store za 0,99 dolarů, nyní je však zcela zdarma. Aplikace slouží především k zobrazení různých statistik o vašem iPhonu a to buď přímo na něm, nebo v menší aplikaci pro Apple Watch.

Nestává se tak často, že naleznete v App Store tak krásně zpracovanou aplikaci zdarma. Pokud se totiž podíváte na MiniStats, tak má krásně zpracovaný design, který je jednoduchý, minimalistický a do iOS 9 krásně zapadá. Aplikace vám nabídne hned několik údajů, které by vás mohli zajímat:

  • využití mobilních dat
  • kolik místa zbývá na vašem úložišti a kolik je již zaplněno
  • stav baterie včetně procentuálního zobrazení
  • kolik paměti RAM má vaše zařízení a kolik právě využíváte
  • kolik činí download a upload vašich dat
  • kolik činí download a upload na Wi-Fi

Nejužitečnější je sekce využití mobilních dat, zde si můžete nakonfigurovat, jak často máte fakturační období a kolik máte volných dat. Podle toho si poté můžete vybrat, kolik jich chcete skutečně spotřebovat. Navíc se vám to po zadané době vynuluje a víte jak jste na tom každý měsíc.

Užitečná je i sekce Wi-Fi, která vás může upozornit, pokud se na vaší síti něco děje. Například se připojí někdo nežádoucí a podobně. Hned při prvním spuštění si nastavíte několik parametrů, a tak se dá aplikace používat v mnoha zemích a není řízena nějakými konkrétními tarify v USA.

ministats_iphone_apple_watch2
 
ministats_iphone_apple_watch3

Menší detail který stojí za zmínku je widget pro notifikační centrum. Pokud tedy vysunute vrchní lištu vašeho iPhonu, můžete vidět ihned aktuální informace o využití dat a Wi-Fi. Krom množství dat, je zde však také počet dní do vynulování statistik a také SSID vaší bezdrátové sítě.

ministats_iphone_apple_watch4

Moc pěkná je i MiniStats aplikace pro Apple Watch, na které se zobrazují data z iPhonu. Rychle se tak podíváte na statistiky i na svém zápěstí. Vše je logicky menší, ale přesto zde najdete jak využití mobilních dat, tak Wi-Fi, baterii, pamět telefonu a další, které jsem již zmiňoval.

ministats_iphone_apple_watch5 ministats_iphone_apple_watch6

Samozřejmě pro někoho může být aplikace zbytečná, někdo však má rád kontrolu či jakýsi monitoring svých zařízení a všechny informace pohromadě. Nejvíce ji využijí ti, kteří mají například omezená mobilní data a potřebují tak vědět jak na tom zrovna jsou. Ocení ji však i ti, kteří mají 16GB iPhone a šetří každý volný megabajt. Existuje i aplikace pro iPod Touch, na něm však nenaleznete tolik informací. Pokud máte iPad, máte smůlu, jedině že byste přetrpěli zobrazení v režimu pro iPhone.

[appbox appstore id998316368 ]

Ministats FB

*Zdroj: idownloadblog

 

Dnes nejčtenější

.