Zavřít reklamu

iPhone 5se iconNarozdíl od iPhonu 7, nám představení iPhonu 5se klepe už pomalu na dveře. Podle serveru 9to5mac by jej měl Apple představit společně s iPadem Air 3 a novými Apple Watch už 15. března, tedy přesně za měsíc. Doposud jsme mohli vidět i několik úniků, ale většinou šlo jen o zmenšený iPhone 6. Designově nejbližší ukázku předvedl youtuber EverythingApplePro, který jej ukázal ve svém videu. Doposud jsme ale neviděli žádný koncept iPhonu 5se, který by se shodoval s uniklými informacemi. Nyní ale přichází se svým návrhem designér Arthur Reis.

Nový 4palcový iPhone 5se by měl totiž nabídnout podobný design jako současný iPhone 5s jen by se měl pochlubit zahnutým krycím sklem z iPhonu 6 a 6s.  Přesně těchto informací se držel i Reis při návrhu svého konceptu, který je podle našeho názoru rozhodně povedený a přesně ukazuje, jak by měl iPhone 5se vypadat a jak skvěle bude vypadat kombinace iPhonu 6(s) a iPhonu 5(s).

Nový 4palcový model by měl disponovat procesorem A9 a koprocesorem M9, 12-megapixelovým fotoaparátem jako iPhone 6s, NFC čipem s podporou Apple Pay a neustále aktivní Siri, kterou můžete aktivovat hlasovým příkazem, aniž by byl telefon připojený na nabíječku. Novinka se bude prodávat ve dvou kapacitách – 16GB za 450 dolarů (11 000 Kč) a 64GB za 550 dolarů (13 500 Kč).

(pro plné rozlišení obrázek rozklikněte)

iPhone 5se concept 1

iPhone 5se concept 4

iPhone 5se concept 3

iPhone 5se concept 2

Dnes nejčtenější

.