Zavřít reklamu

Super_Bowl_50_logoVčera se v USA konala jedna z největších událostí amerického fotbalu, a to Super Bowl 2016. Tu každoročně sponzorují různé velké technologické firmy jako je Apple, Intel, Google, Yahoo, HP, Seagate a další. Apple dokonce obdaroval celý výbor svými zařízeními, za což nechtěl ani nikde uvést své logo. Super Bowl je v USA velkou kulturní slavností a je zároveň nejsledovanější sportovní akcí v zemi. Díky velkému počtu sledujících se snaží firmy propagovat a mezi reklamními přestávkami se předhání právě se svými reklamami.

Apple toho využil již v roce 1984, kdy během reklamní přestávky běžela právě jeho legendární reklama na tehdejší Macintosh. Letos se Apple rozhodl ušetřit miliony dolarů a žádnou svou reklamu nezveřejnil. I přesto se však jablečná zařízení v reklamách objevila a to díky partnerům:

Apple Music

T-Mobile použil Apple Music, aby tak poukázal na svůj neomezený streamovací plán, který dává zákazníkům přístup k řadě služeb, které mohou používat bez spotřeby mobilních dat. Apple Music je jednou z nich, a tak se objevila v reklamě, kde vévodil slogan „STREAM ALL YOU WANT,“což v překladu „streamujte vše co chcete.“

apple_music_t-mobile

Apple Watch

Nové Apple Watch jsou možná za rohem, pokud jste však již zapomněli na první generaci, Hyundai ji připomnělo ve své reklamě. Hodinky zde byly ve spojitosti s tím, že se dají pomocí nich ovládat některé funkce vozidla. Herec v reklamě utíká v lese a svým Apple Watch říká, ať mu nastartují auto, jakmile k autu přiběhne, ihned odjíždí.

Beats

Zařízení značky Beats si získaly popularitu mezi celebritami a sportovními hvězdami, není tak divu, že měly svou vlastní reklamu na letošním Super Bowlu. V ní můžeme vidět hráče NFL Cama Newtona z týmu Carolina Panthers, který nosí bezdrátová sluchátka Powerbeats Wireless 2. Video ukazuje „Camovu modlitbu“ před důležitým zápasem. Malým písmem se tam také objevuje reklama na album Future, které je dostupné v Apple Music.

https://www.youtube.com/watch?v=GEHgxx4QMBE

CarPlay

Pozornost byla věnována i systému CarPlay, který řidičovi poskytuje přístup k hudbě, navigaci, podcastům a audioknihám, přičemž ovládání probíhá pomocí dotyku nebo pomocí hlasové asistentky Siri. CarPlay software se objevil v reklamě na vůz značky Kia.

carplay_kia

iPhone 6s

Pozadu nezůstal ani nový iPhone 6s, který se objevil v reklamě na hru Mobile Strike. V ruce jej drží známý sportovec, herec a politik Arnold Schwarzenegger, který zařízení od Applu sám používá.

mobile_strike_iphone

*Zdroj: iphonehacks

Dnes nejčtenější

.