Zavřít reklamu

Tim Cook iconApple je na fotoaparát u svého iPhonu patřičně hrdý a věnoval mu již nejednu reklamní kampaň včetně těch, kdy zaplaví svět fotografiemi z iPhone 6s v kampani Shot on iPhone. Když však Tim Cook vyrazil na Super Bowl, rozhodl se, že po skončení zápasu musí prostě pořídit fotografii přímo z hrací plochy a tu bez váhání umístit na Twitter.

Tim se však měl na fotku kterou vyfotil nejprve podívat, aby si byl jistý, že to co vyfotil nevypadá tak, jak to bohužel vypadá. Tim Cook totiž pořídil asi nejhorší fotku která kdy byla iPhonem 6s vyfocena a tu vesele umístil na Twitter, kde jej sleduje téměř 2 000 000 fanoušků. Cook do chvíle psaní tohoto článku fotku nestáhl a můžete ji stále vidět na jeho profilu.

Fotografie se samozřejmě okamžitě chytli fanoušci Androidu, kteří ji začali parodovat a použili ji v kampani shot on iPhone. Upřímně se tomu příliš nemůžeme divit, kdo by takovou příležitost na parodii nevyužil. Tim Cook tedy neudělal Applu zrovna nejlepší PR a příliš to nezachránil ani další fotografií, kterou ze Super Bowlu zveřejnil.

Tim Cook super bowl

Tweeps-posterized-the-terrible-photo-Tim-Cook-posted-on-Twitter

Dnes nejčtenější

.